ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Technisch Data Privacy Consultant bij Oelan

Over de vacature

Functieomschrijving

Data Privacy staat op dit moment volop in de belangstelling en vormt een relatief nieuw werkterrein. Het wordt vaak in de hoek geplaatst van de juridische dienstverlening, waarbij de rechtmatigheid van het verwerken van persoonsgegeven centraal staat. Bij Oelan kijken we daar wat anders tegenaan. Kennis van de privacywetgeving vormt uiteraard de basis van onze dienstverlening, maar de focus ligt op een integrale/multidisciplinaire aanpak, waarbij alle aspecten van de bedrijfsvoering aan bod komen.

Ter versterking van ons Data Privacy Team zijn we op zoek naar collega’s met een gezonde ambitie, die toe zijn aan een nieuwe en veelbelovende stap in hun carrière.

Je ondersteunt de klant bij het maken van de vertaalslag van de eisen uit wet- en regelgeving in gebruikersvriendelijke- en praktisch implementeerbare oplossingen op het gebied van privacy. Als specialist adviseer je over de toepassing van de juiste tools, technieken en hulpmiddelen in de gevraagde context en ben je verantwoordelijk voor de succesvolle installatie, inrichting en overdracht hiervan in de klantomgeving. Samen met je Oelan-collega’s verdiep je je in de toepasbaarheid van nieuwe privacy-gerelateerde tools en technologieën en het optimaliseren van de Oelan-dienstverlening op dit gebied.

Gevraagd wordt

Voor een avontuurlijke carrière als Technisch Data Privacy Consultant heb je het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur technisch);
  • Minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur in de IT (bv. delivery, security, operations);
  • Duidelijke affiniteit met IT en innovatieve technologische ontwikkelingen;
  • Ervaring met de implementatie van IT-producten en tools;
  • Ervaring met het werken in teams;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
  • In het bezit van een rijbewijs B.

De volgende zaken zijn wat ons betreft een pre:

  • Een CIPT of een CISSP of CISM-certificering;
  • Relevante ervaring in privacy- of security-gerelateerde rollen of projecten;
  • Bereidheid om je verder te verdiepen in de technische aspecten van privacy. Denk hierbij aan Privacy Enhancing Technologies, Privacy by Design, beveiliging van persoonsgegevens, pseudonimiseren en anonimiseren van (test)data, data mapping tools, data masking tools.

Geboden wordt

Je krijgt bij Oelan volop de ruimte om verder te groeien als mens en als professional. Daartoe werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we sporten. Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s. Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up-to-date en kunnen we samen onze klanten altijd de best passende oplossing bieden.

Bedrijfsprofiel

Oelan begeleidt organisaties bij het bereiken van hun bedrijfs- en projectdoelstellingen. Wij zorgen voor de aansluiting tussen de continu veranderende business en de hiervoor benodigde flexibele IT met een focus op service gerichte architectuur (SOA). Het ontwikkelen van eigen, innovatieve softwareproducten is één van de speerpunten van Oelan.

Oelan heeft haar diensten verleend aan: ASR, Belastingdienst, CAK, CIZ, EDSN, Eurocross, Gemeente Amsterdam, IND, ING, Ministerie van Defensie, Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS, NCCW, Priva, Rabobank, Schiphol Group, SNS Reaal, T-Systems, UVIT en UWV.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Oelan ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Technisch Data Privacy Consultant bij Oelan.