ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior Technisch SharePoint Consultant bij KPN Consulting

Over de vacature

Functieomschrijving

Bij KPN Consulting ben je als Technisch SharePoint Consultant naast inhoudelijk expert op het gebied van de nieuwste SharePoint en .NET technologie ook de technical lead binnen projecten. Vaak zelfs meerdere projecten die parallel lopen. Je bent betrokken bij alle aspecten van een project. Je geeft advies over functionele ontwerpen en werkt de technische architectuur uit zodat deze de gewenste functionaliteit gaat bieden. Een functioneel ontwerp weet je goed te vertalen naar een technisch ontwerp. Daarnaast zit je zelf nog aan de knoppen: je ontwikkelt zelf portals en collaboration omgevingen op basis van Microsoft SharePoint. Tenslotte ben je ook de functioneel en technisch begeleider van een team developers voor een project.

Gevraagd wordt

  • Minimaal afgeronde MBO-opleiding (HBO werk- en denkniveau);
  • Minimaal 3 jaar ervaring als SharePoint Consultant;
  • Jouw certificering (MCSE en verdere verdieping in de techniek van .NET en SharePoint) is op orde en actueel;
  • Ervaring met het technisch leiden van projecten;
  • Je weet risico’s, die nu eenmaal verbonden zijn met projecten waarbij je van de nieuwste technieken gebruik maakt, goed in te schatten en daarop te handelen;
  • Je bent in staat de klant goed te adviseren over de (on)mogelijkheden van Sharepoint;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

** KPN Consulting is active in the Dutch services industry, therefore we expect our employees to be able to communicate with clients in Dutch fluently. Your application will not be taken in consideration if you don't meet this requirement**

Geboden wordt

Natuurlijk zijn een marktconform salaris, een leaseauto, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden inbegrepen als je bij KPN Consulting komt werken. Veel belangrijker vinden wij het echter om jou de kans te bieden je te ontwikkelen en verder te groeien, zodoende denken we met je mee in een persoonlijk ontwikkelplan en heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen! 

Daarnaast bieden wij jou een carrière bij dé kennisleider in IT. Inventief in infrastructuren en opinieleider in leidende standaarden gaan bij ons namelijk hand in hand. Je werkt samen met ervaren en professionele collega's op uitdagende opdrachten. Je vindt aansluiting bij collega's rondom jouw expertise waarbij je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling

Bedrijfsprofiel

KPN Consulting begeleidt de top van het Nederlandse bedrijfsleven bij het implementeren van vooruitstrevende informatietechnologie. Onze expertise is gebaseerd op ervaring en we ontdoen ICT van hypes en vaagheden. We maken technologie toepasbaar. Dit levert inventieve en waardevolle toepassingen en ervaringen op. 

Mensen en organisaties vinden steeds nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, plezier te hebben, van elkaar te leren en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor de optimale infrastructuur te bieden. We analyseren de impact van veranderingen op de business, organisatie, mensen, systemen en middelen. Onze professionals zijn herkenbaar door ervaringskennis en passie voor ICT en de menselijke maat.

We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN “Het Nieuwe Werken” geïmplementeerd, dit biedt mogelijkheden om een work/life balance te vinden die bij jou past. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden. 

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? KPN Consulting ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior Technisch SharePoint Consultant bij KPN Consulting.