ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Medior UI/UX Designer bij Netvlies

Over de vacature

Functieomschrijving

Je werkt bij Netvlies als UI/UX designer in multidisciplinaire Agile teams aan het ontwikkelen van webapplicaties en websites voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met onze klanten (product owners), marketing & business intelligence collega’s, front- en back-end developers. Met het complete scrumteam, inclusief klant, werk je in de scrumruimte aan een mooi eindresultaat.

Jouw werk als UI/UX designer:

 • Je voelt je verantwoordelijk voor het bewaken van een optimale gebruikerservaring voor de eindgebruiker
 • Je weet het vraagstuk van de klant om te zetten naar een sterk en strategisch doordacht concept
 • Samen met het team en de klant spar je over de beste oplossing binnen de technische mogelijkheden en het budget van de klant
 • Je weet jezelf en jouw ontwerp perfect te verwoorden. Wanneer je jouw ontwerp aan de klant presenteert, wordt deze daar sowieso enthousiast van!
 • Je blijft op de hoogte van de laatste online trends, en deelt deze kennis, zowel intern als extern

Gevraagd wordt

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als online UI/UX designer 
 • Je werkt met Sketch voor het uitwerken van je ideeën 
 • Je bent conceptueel en strategisch sterk
 • Je bent op de hoogte van de laatste mogelijkheden betreft HTML, CSS en JS
 • Je bezit HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) en je bent organisatorisch sterk
 • Ervaring aan bureauzijde is een pré

Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en je deelt deze kennis graag met collega’s. Je ontwikkelt mee aan kwalitatief hoogwaardige oplossingen binnen de specificaties en denkt resultaatgericht mee in oplossingen voor onze klanten. Je bent een teamspeler met goede sociale en communicatieve vaardigheden

Geboden wordt

Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Je krijgt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers zoals Lamb Weston, Nijntje, Fit For Free, SportCity, Chassé Theater, Kärcher, Timing en Perfetti Van Melle.

We werken bij Netvlies met zelfsturende multidisciplinaire Agile projectteams, omdat we een hiërarchische structuur met veel controle niet vinden passen bij intelligente professionals. Je bent dan ook baas over je eigen planning, werkt thuis wanneer je wilt en kiest zelf je projecten.

Daarnaast geven we je de ruimte om jezelf te ontplooien. Je mag gebruikmaken van een persoonlijke coach die jouw ontwikkeling en groeipotentieel centraal stelt. We geven je de gelegenheid om events te bezoeken en opleidingen te volgen en we betalen jouw vakliteratuur.

Bedrijfsprofiel

Het Netvlies-team bestaat uit circa 40 gedreven online professionals met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Zij willen het beste uit zichzelf halen met als doel: de verwachtingen van onze opdrachtgevers en zichzelf overtreffen. Ze krijgen daarvoor bij Netvlies alle ruimte. Niet voor niets werden we voor ons beleid op het gebied van sociale innovatie in 2012 uitgeroepen tot Slimste Bedrijf van Nederland. 

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Netvlies ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Medior UI/UX Designer bij Netvlies .