ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Meewerkend Voorman Productie Binnen

Over de vacature

Vacature omschrijving

Meewerkend voorman Productie Binnen (36 uur)

De afdeling Productie Binnen

Bij de afdeling Productie Binnen werken zo’n 500 medewerkers in Gouda en Capelle aan den IJssel. Binnen deze afdeling bieden we (beschutte) werkplekken en opleidingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking. Of aan mensen die om een andere reden moeite hebben op eigen kracht (intern of extern) bij een werkgever aan de slag te gaan. Bij Productie Binnen (op de afdelingen) voeren we verpakkings- of ompakkingswerkzaamheden uit (bijvoorbeeld chocolade en koeken), verrichten we montagewerkzaamheden (bijvoorbeeld beugels) en technische werkzaamheden.

De functie

Als meewerkend voorman geef je direct leiding aan een groep medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze medewerkers, de continuïteit en kwaliteit van het werk. Daarnaast draag je zorg voor hygiëne en veiligheid op de werkplek. Binnen Promen wordt nauw samengewerkt en werk je wisselend bij verschillende afdelingen en op de verschillende locaties (nauw samen met anderen). Je start op onze locatie in Capelle aan den IJssel.

Wie ben jij?

  • Je toont leiderschap en je hebt ruime ervaring met het coachen en aansturen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, bij voorkeur als meewerkend voorman. Je hebt aantoonbare affiniteit met en kennis van werken met mensen met een verschillende achtergrond.
  • Je hebt ervaring met logistieke- en productiewerkzaamheden.
  • Je beschikt minimaal over een MBO3-diploma, bij voorkeur aangevuld met opleidingen op het gebied van BHV, VCA en HACCP/FSSC 22.000.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Je bent resultaat- en ontwikkelgericht. Je kunt goed samenwerken, organiseren en plannen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


Ons aanbod

Bij Promen kom je te werken in een boeiende, steeds veranderende omgeving. We bieden je arbeidsvoorwaarden conform de cao voor de Sociale Werkvoorziening, maar dit verandert medio 2019 naar een meer passend arbeidsvoorwaardenpakket. De uiteindelijke hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring, met een maximum van € 2.416,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast biedt Promen een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering (3,75%) en mogelijkheden om je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket zelf in te vullen.

Over Promen

Het beste uit medewerkers halen, dat staat voor Promen centraal. Dat doen we door talenten te ontwikkelen en begeleiding en coaching aan te bieden, zodat onze medewerkers aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt. Binnen én buiten de muren van Promen werken momenteel ongeveer 1.500 medewerkers. Promen heeft 2 vestigingen, 1 in Gouda en 1 in Capelle aan den IJssel.

Interesse?

Stuur dan je curriculum vitae en je motivatie via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over de invulling van deze functie kun je bellen met Marco Wagner (Groepsmanager Productie Binnen) via telefoonnummer (06) 55 71 59 59.

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet.

Omdat je in deze functie met een kwetsbare groep medewerkers werkt, toetsen we nieuwe medewerkers op hun gedrag. Hiervoor vragen wij je een relevante en recente verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer