ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

.NET Developer

Over de vacature

Functieomschrijving

Als .NET developer ben je in teamverband bezig met het ontwikkelen van e-commerce websites, partner portal, backend systemen en overige systeemkoppelingen.
Je bent gedreven, technisch en hebt passie voor complexe ontwikkel uitdagingen. Je werkt mee aan het verder verbeteren/inrichten van continuous integration en continuous delivery. Je werkt in scrum-teamverband samen met zowel andere ontwikkelaars als met de klant/productowner.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO(+) werk- en denkniveau en je hebt een aantal jaren werkervaring en affiniteit in een .NET ontwikkelfunctie. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en hebt kennis en ervaring met C#, MVC, WCF/webservices, Microservices, Unit-testing, Git.. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Je bent vaardig in het gebruik van programmeertalen en beschikt over ruime technische ICT kennis. Je bent accuraat, analytisch, resultaatgericht, je ziet problemen als uitdagingen en je bent bereid en in staat jezelf (en collega’s) continue te verbeteren.

Bedrijfsprofiel

Voor een bedrijf in de regio Alkmaar zoeken we versterking op de ICT afdeling.