ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

.NET Ontwikkelaar bij Syscon B.V.

Over de vacature

Functieomschrijving

- Het bouwen, onderhouden en implementeren van software applicaties
- Opstellen van functionele specificaties en projectplanning
- Er wordt gewerkt aan de hand van de Agile werkmethodiek
- In teamverband oplossen van vraagstukken.

Gevraagd wordt

- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met C#/VB programmeren. (.NET 3.5 of hoger)
- Ervaring met CRM/ ERP applicaties (web of Winforms) is een must
- Ervaring met SQL is een pre
- Ervaring met Web api en webforms
- Afgeronde MBO/HBO Opleiding, bij voorkeur op het gebied van Informatica
- Nederlands sprekend
- Rijbewijs is een pré

Geboden wordt

Een zelfstandige en afwisselende functie in een zich snel ontwikkelend bedrijf, goede salariëring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats: Lelystad

Bedrijfsprofiel

Syscon is een kleine, stabiele organisatie die zich al 25 jaar in de innovatieve wereld van de ICT mee beweegt. Syscon zorgt voor de koppeling tussen databronnen en maakt deze op een snelle en efficiënte manier beschikbaar in webapplicaties. Dit doen wij via de volgende specialisaties: data integratie, infrastructuur optimalisatie, webhosting, webapplicaties en CRM-ERP applicaties.

Door de combinatie van een team development en een team network infrastructure ondersteunt Syscon een groot aantal klanten, uiteenlopend van energiemarkt tot welzijnssector, van bouw tot telecommunicatie.
Syscon is gevestigd nabij het centrum van Lelystad. Vanuit een prettige kantooromgeving kan in een team of zelfstandig, maar altijd ondersteund door andere experts, worden gewerkt aan de diverse projecten. Gedeeltelijk thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Syscon B.V. ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van .NET Ontwikkelaar bij Syscon B.V..