ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

NOC Engineer

Over de vacature

Voor onze opdrachtgever in Enschede zijn wij op zoek naar een ambitieuze NOC Engineer. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van VoIP? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als NOC Engineer zorg je ervoor dat het telefonienetwerk – waar maandelijks miljoenen telefoongesprekken op plaatsvinden – continu blijft draaien. Het netwerk wordt hiernaast altijd verder uitgebouwd en beheerd, zodat alle leuke én nieuwe ideeën gerealiseerd kunnen blijven worden voor de partners en eindgebruikers.
Je werkt samen binnen een toegewijd team, ieder met zijn eigen specialiteiten, van Bash tot Asterisk Dial Plans en van SIP tot BGP. Je team is compleet door de samenwerking met de Manager Operations, jullie dagen elkaar uit en jullie zijn gemotiveerd om samen technisch tot het uiterste te gaan in het belang van de klant. Buiten kantoortijden stopt het werk niet, naast de (24×7) storingsdienst moet er soms ook onderhoud worden gepleegd.

Functie-eisen

  • Je kunt ons tonen dat je op HBO/WO-niveau werkt en denkt
  • Je hebt kennis van Linux (Debian) besturingssystemen. Puppet en Git zijn voor ons een pre
  • Je hebt interesse in IP netwerktools en protocollen als BGP en OSPF
  • Je ervaring met VoIP platformen zoals Asterisk, FreeSWITCH of Kamailio is voor ons een pre
  • Je ervaring met programmeertalen zoals PHP, Ruby en C is voor ons een pre
  • Je bent technisch autodidact en indien de situatie daarom vraagt stressbestendig
  • Je kunt onder woorden brengen wat een gebruiker wil en je kunt dit vertalen naar techniek
  • Je Nederlands én Engels in woord en geschrift zijn uitstekend
  • Je bent trots op je werk en staat open voor feedback

Wij bieden

Als NOC Engineer gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT betekent staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Sourcing Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever biedt via haar partnerkanaal telecomdiensten aan (vast en mobiel) t.b.v. de zakelijke markt. Zij levert deze diensten vanuit meerdere, geografisch gescheiden datacentra en realiseert daarmee een hoge kwaliteit en beschikbaarheid.


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)