ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Netwerk Engineer

Over de vacature

Ben jij een Netwerk Engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de provincie Groningen? Dan horen wij dat graag!

Functieomschrijving

IV-Ontwikkeling (IV-O) is het team van I&E (Infrastructuur & Exploitatie) welke ICT infrastructuur ontwikkelingen projectmatig realiseert voor de IV-Ketens. Binnen IV-O wordt naast de projecten voor de ketens ook de ICT Infrastructuur vernieuwd middels de programma’s Verbeteren Beheer en Lifecycle Management. Alle producten die IV-O maakt worden overgedragen aan I&E Beheer en moeten aan de gestelde beheercriteria voldoen.

Om het team aan te vullen i.v.m. de uitbreidende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren en allround Netwerk Engineer.

Als ervaren Ontwikkelaar Infrastructuur (netwerken en systemen) ben je onderdeel van het DevOps team en verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren, controleren en analyseren van de complexe ICT infrastructuur. Je bent bezig met de beschikbaarheid, performance en beveiliging van het netwerk en systemen. Daarnaast implementeer jij zelfstandig, middels rfc’s, oplossingen en/of verbeteringen om processen optimaal te laten verlopen.

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring met Routers/Switches van Cisco
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Firewalls van Checkpoint en/of Fortinet
  • Minimaal 5 jaar ervaring met Loadbalancers van F5
  • Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in periode 2010 – 2015 in een organisatie die meer dan 500 medewerkers heeft

Wij bieden

Als Netwerk Engineer gedetacheerd te worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Je profiteert van een marktconform salaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot een leaseauto, laptop en telefoon. Daarnaast bieden wij jou een ruim opleidingsbudget, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.

Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.

Heb jij vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen,
neem dan contact op met Chantal van der Veen via telefoonnummer +31 50 520 9720


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)