ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Netwerk/Infrastructuurspecialist

Over de vacature

Functieomschrijving

Onze projectafdeling houdt zich bezig met de uitvoering van complexe audiovisuele en IT-oplossingen. Het netwerk en de IT-component van onze oplossingen worden steeds groter. Graag komen wij daarom in contact met kandidaten voor de functie van:

Netwerk / Infrastructuurspecialist

die ons team van audiovisuele en ICT-specialisten komt versterken.

Het is een brede rol waarin je soepel schakelt van brainstorm naar implementatie, van advieswerk naar beheer en service. Je werkt zowel op locatie in projectteams als op kantoor in Breukelen.

Je primaire focus is het uitvoeren van implementaties, migraties, installaties, systeemtesten en beheer van IT-infrastructuur bij onze klanten. In samenspraak met onze system engineers ben je ook betrokken bij het ontwerpen van eenvoudige tot complexe functionele IT-infrastructuur- oplossingen. De basis daarbij wordt gevormd door de netwerkoplossingen, datacenters, server- storage- en cloudoplossingen. Daarnaast ben je betrokken bij het analyseren en visualiseren van IT- infrastructuren. Je beoordeelt deze op functionaliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Een belangrijk onderdeel bij al deze oplossingen is het beveiligingsbeleid. Ook bestaat jouw rol uit het opleiden (veelal on the job) van jouw audiovisuele collega’s. We verwachten van jou een voortrekkersrol op het gebied van Netwerk/Infrastructuur.

Functie-eisen

Jouw profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een studieachtergrond in de ICT, bij voorkeur Netwerk Infrastructuur Design of een vergelijkbare opleiding. Je hebt kennis van diverse LAN/WAN-netwerken, diverse switches en routers (zoals Cisco en HP), wireless en virtualisatieoplossingen (zoals HyperV). Je bent resultaatgericht. Daarbij heb je oog voor de wensen van de opdrachtgever en beschik je over sterke analytische vaardigheden. Verder beheers je de Engelse taal goed. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast hechten we belang aan jouw sociale en contactuele vaardigheden. Ook kun je goed samenwerken en beschik je over een hands-on mentaliteit. 

Wat bieden wij
AVEX biedt je een afwisselende baan in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. De arbeidsvoorwaarden zijn zoals je die van een eigentijds bedrijf mag verwachten. Bijvoorbeeld 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een marktconform salaris. Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen. Er is ruimte voor eigen inbreng en visie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bedrijfsprofiel

Ruim 25 jaar voorziet AVEX bedrijven van audiovisuele oplossingen. Vele top 100-bedrijven zetten AVEX in om hun kantoren, vergaderzalen, boardrooms, congreszalen en auditoria compleet in te richten. Denk hierbij onder andere aan videoconferencing, digitale bewegwijzering en presentatiesystemen. Wij werken met gerenommeerde A-merken en ontwikkelen oplossingen op maat, zoals de Quarta vergadertafel. AVEX is een internationale AV-system integrator met vestigingen in Nederland, België en Engeland. Kom werken in de wereld van AVEX, een wereld vol mogelijkheden!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.