ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Netwerk Voice Engineer Zorg en ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van een netwerk op locatie in heel Nederland, dat helemaal voldoet aan de prestatiewensen van de klant. Denk daarbij aan het specificeren en installeren van IP telefonie oplossingen, netwerk infrastructuren en het inrichten van onze zorgcommunicatie systemen. Binnen jouw functie stem je de werkzaamheden af met de projectleider en de klant.

Functie-eisen

  • je hebt minimaal een afgeronde MBO plus opleiding als ICT beheerder;
  • je hebt kennis van virtualisatie(VM ware), routing, NAT virtualisatie;
  • jouw communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend en je bent klantgericht;
  • je bent initiatiefrijk, denkt proactief en je functioneert zelfstandig in het team;
  • je gaat een technische uitdaging niet uit de weg;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • CCNA is een pre.

Bedrijfsprofiel

Van Breda ontwerpt, installeert en programmeert zorgcommunicatie systemen in combinatie met Private GSM, VOIP telefonie, toegangscontrole, video bewaking en observatie en dwaaldetectie systemen

Aanbod

Er is binnen Van Breda veel ruimte voor je eigen ontwikkeling; het deelnemen aan opleidingen, trainingen en cursussen is onderdeel van je functie, waardoor je je kennis mag uitdiepen. De salarisindicatie is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vrije en 13 ATV dagen. Daarnaast is er binnen Van Breda ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Van Breda staat garant voor een uitstekende werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan.