ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Netwerkbeheerder

Over de vacature

Ben je een ICT‘er die houdt van complexiteit? Heb je een interesse in de ziekenhuiswereld waarbij systemen 24/7 moeten functioneren? Heb je ervaring als netwerkbeheerder, kom dan ons team versterken in de functie van netwerkbeheerder!

Vacaturenummer                          : 15.314A
Werklocatie                                   : MCA Gemini Groep
Gemiddeld aantal uren per week : 36 uur


Wie zijn wij?
MCA Gemini Groep is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen en Texel. Als een van de grootste ziekenhuisorganisaties in Nederland bieden we een aantal bovenregionale functies en een breed en bijzonder pakket aan diagnostische functies. Ook hebben we opleidingsplaatsen voor vrijwel alle medisch specialismen. Ambitieus, samen en betrokken staan als kernwaarden centraal in ons handelen.

De afdeling
De afdeling ICT bestaat uit ongeveer 80 medewerkers die 4500 gebruikers onder andere faciliteren in het gebruik van ruim 500 applicaties draaiende op 3000 werkplekken verdeeld over meerdere locaties en een terminal server omgeving. De afdeling ICT bestaat uit een strategie en operatie afdeling. ICT Operaties is opgedeeld in 3 ketens van waaruit de organisatie gefaciliteerd wordt: zorg, medisch ondersteunende afdelingen en generiek. Samen met business informatie analisten, projectleiders, applicatiebeheerders en een betrokken service delivery manager vervul je de behoefte op ICT gebied van de interne klant.

Je taken:
De functie netwerkbeheerder is breder dan netwerkbeheer. Je maakt deel uit van een bevlogen multidisciplinair team waarin van jou een actieve rol wordt verwacht bij het vertalen van de wens van de gebruiker naar de juiste ict oplossing. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het monitoren van de netwerkomgeving, lost 2e en 3e lijns incidenten op en zorgt voor releasemanagement op de netwerk componenten. Ook stuur je leveranciers aan om het juiste resultaat te krijgen. Je zorgt ervoor dat binnen het ziekenhuis het netwerk op orde is. Door jouw rol als netwerkbeheerder bevorder je de patiëntveiligheid, de patiënttevredenheid en optimaliseer je het gebruik van systemen voor de werknemers van de MCA Gemini Groep.

Wij vragen:
• Een relevante HBO opleiding zoals Informatica / bedrijfskundige informatica;
• je bent gecertificeerd op netwerk gebied en hebt aantoonbare ervaring
• je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de ICT;
• je hebt een aantal jaren ervaring als netwerkbeheerder in een complex ICT landschap.
Als persoon heb je affiniteit met de zorg en sta je stevig in je schoenen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om planmatig te denken en te adviseren richting de service delivery manager. Je ziet de complexiteit van het ICT landschap als een uitdaging. Als netwerkbeheerder kun je omgaan met de vrijheid in je functie. In je communicatie ben je klantvriendelijk en enthousiast en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren.
Werktijden: 36 uur per week.

Wij bieden:
• een afwisselende functie met veel uitdaging op technisch inhoudelijk vlak;
• een complexe doch inspirerende organisatie in een continu veranderende branche;
• in eerste instantie een contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
• een salaris gewaardeerd in FWG 45 (bij full time maximaal € 2.960,00,- bruto per maand);
• een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Belangstelling/reactie:
Voor meer informatie over de functie of afdeling, bel je met Bjorn Kouseband, service delivery manager Generiek, telefoonnummer 072 – 5481710.

Solliciteren kan tot 27 december 2015 via het sollicitatieformulier.

Screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure


Vergelijkbare vacatures