ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Netwerkbeheerder

Over de vacature

Wil jij bij top 50 klanten in Nederland op netwerkgebied? Wil jij je ontwikkelen op Cisco, Juniper eventueel icm securityvlak onder de vlag van Brunel? Lees dan nu verder!

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor een deel van de beschikbaarheid, continuïteit en performance van een dynamische, operationele en complexe netwerkomgeving. Enerzijds ben je bezig met projecten op netwerkgebied en anderzijds met troubleshooting en beheer. Dit zijn vaak de core-netwerken van zeer grote organisaties. Binnen Brunel ben jij de consultant die wordt ingezet bij deze klanten voor netwerkissues op hoog niveau. Belangrijk is dus dat je flexibel en reisbereid bent.

Functie-eisen

  • CCNP gecertificeerd of minimaal CCNA met bereidheid CCNP te halen
  • Ervaring met Cisco routing & switching is een must
  • Kennis van protocollen, zoals BGP, OSPF of MPLS
  • Kennis Juniper, HP of Brocade is een pre
  • Kennis Linux scripting is een pre

Wij bieden

Als Netwerkbeheerder gedetacheerd worden bij Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Over de organisatie

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 13.000 medewerkers.
Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor top bedrijven uit o.a. de financiële sector. Het gaat om organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.


Solliciteer NU

Upload je CV (doc, pdf)

Vergelijkbare vacatures