ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

New Business Manager Nederland (fulltime)

Over de vacature

Functieomschrijving

Transsmart in Tilburg is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie die logistieke oplossingen biedt voor bedrijven die goederen versturen naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B). Wegens groei zoeken wij per direct een New business Manager.​

 

Als New Business Manager bestaan jouw werkzaamheden uit het genereren van new business omzet en het beheren van de eigen kanalen binnen de Nederlandse markt van groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven. De verhouding acquisitie (new business) en relatiebeheer is 90-10. In deze rol kwalificeer je de verkoopkansen, je bezoekt prospects en klanten, signaleert ontwikkelingen in de markt en bent in staat om als sparringpartner te fungeren voor managementteam leden van de relatie. 
 
Verder verzorg je presentaties, zorg je voor workshops binnen jouw kanalen, brengt offertes uit en zorgt voor de gewenste conversie hiervan. De grootte van orders varieert tussen de 5K en 25K euro. Na de getekende opdracht draag je het project over aan de afdeling Operations en blijf je tot oplevering ook aanspreekpunt voor de klant. 
 
Omdat je vaak en veel in contact bent met klanten ben je tevens het klankbord voor de klant met betrekking tot nieuwe functionaliteiten. Een belangrijk aspect in jouw rol is het onderhouden van een goede relatie met de verschillende softwarepartners. 
 
Met jouw ervaring kun je met een bedrijfskundige blik de logistieke / operationele processen en de businesscase van de klant snel doorgronden. 
 
ven die goederen versturen naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B). Wegens groei zoeken wij per direct een New business Manager.

Functie-eisen

Wij zoeken een zelfstandige collega die het allereerst leuk vindt om zich te bewegen in een markt met groothandels-, productie-, e-commerce- en logistiek dienstverlenings- (e-fulfilment) bedrijven én een grote interesse heeft in transport / logistieke processen gecombineerd met IT. Omdat wij veel werken voor bedrijven met e-commerce uitdaging is ervaring met e-business een pre.Bij voorkeur heb je minimaal een HBO bedrijfskundige opleiding genoten en minimaal 5 jaar relevante praktijkervaring in een salesfunctie bij een softwarebedrijf of logistiek dienstverlener. 
 
Je bent van nature een spontane persoonlijkheid die gemakkelijk communiceert en goed kan organiseren. Een grote mate van zelfstandigheid is vereist in deze functie. Je vindt het leuk om een eigen netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Je bent sterk in het binnenhalen van nieuwe projecten en actief lid van een of meerdere netwerk / branche organisaties. 
Omdat het tempo hoog is, gaan we ervan uit dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving en gewend bent onder (tijds)druk te werken. Kortom, je laat je niet gek maken! Affiniteit met ICT en de dynamiek binnen de transport- en logistieke ICT-sector zijn een grote pre. Een gezonde portie doorzettingsvermogen gecombineerd met gevoel voor humor wordt door iedereen op prijs gesteld. 

Bedrijfsprofiel

Transsmart (www.transsmart.nl) is een jonge onderneming die transportprocessen optimaliseert voor klanten in het MKB. We maken logistiek eenvoudiger, sneller en transparanter voor zowel verzenders als ontvangers. Dit doen we door middel van het aanbieden van innovatieve transport integratie modules voor de leidende software-systemen in deze markt. We werken vanuit Tilburg met een enthousiast team van zeer gemotiveerde collega’s in een informele sfeer met veel eigen vrijheid.
 
Omdat we transparantie, efficiency en kostenbesparingen kunnen realiseren voor onze klanten groeien we op dit moment erg hard, zowel in onze dienstverlening als in het aantal klanten. Ter versterking van ons salesteam zijn we nu op zoek naar een:
 
New Business Manager Nederland (fulltime)


 
Wij bieden jou
Een jonge, persoonlijke en dynamische organisatie waarin je veel vrijheid krijgt en waar eigen initiatief van je verwacht wordt. Je zult terdege ingewerkt worden door de collega’s en er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie. Het primair salaris is afhankelijk van ervaring en bewezen track record. Er worden vooraf concrete doelstellingen vastgelegd, inclusief een aantrekkelijke bonusregeling. In je functie horen een representatieve leaseauto, laptop, GSM, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling. Verder hebben wij een mooie werkplek in het Entrada gebouw in Tilburg en een gezellige, hard werkende club collega’s.

 

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageren kan via onderstaande link. Naast je CV vinden we een motivatiebrief belangrijk. 

https://transsmart.tool2match.nl/jobsite/2/apply?utm_source=Nationale Vacaturebank


 
Trefwoorden: New business manager,sales manager, omni-channel, commercieel, sales,  Supply Chain, voorraadbeheer, accountmanager, sales medewerker, fulltime, buitendienst, sales support, software, ERP, WMS, applicatie, extern, HBO, klantcontact, dienstverlening, Tilburg, Nederland.