ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Office 365 Infrastructure Consultant bij InSpark

Over de vacature

Functieomschrijving

Als Cloud/ Office 365 specialist help je onze klanten met hun migratie naar de Cloud en ontwerp en implementeer je oplossingen op basis van Office 365 en Azure technologie. Je werkt met collega’s samen in multidisciplinaire teams en brengt kennis in van onder andere de volgende kennisgebieden: Windows Server, Exchange Server, ADFS, DirSync, Office 365 en het Azure platform. Je rol kan heel breed zijn, de focus ligt op drie onderwerpen: Identity integration (ADFS, DirSync), Exchange Online migraties en implementatie van Mobile Device Management.
Naast je technische kennis ben je in staat helder en duidelijk te communiceren, zodat je kennis ook effectief wordt overgedragen aan collega’s en klanten.

Gevraagd wordt

  • Een relevante opleiding op HBO/WO niveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van Microsoft-technologie.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een infrastructuur adviesrol.
  • Actuele certificering, bijvoorbeeld MCSA Windows Server 2012 en MCSE titels zijn een pré.
  • Kennis van en ervaring met Exchange Online migraties en tooling.
  • Ervaring met Mobile Device Management is een pré.
  • Het vermogen om procesmatig en sterk analytisch te denken.

Geboden wordt

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.
Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Bedrijfsprofiel

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!
Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? InSpark ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Office 365 Infrastructure Consultant bij InSpark.