ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Ontwerper bij SpronQ

Over de vacature

Functieomschrijving

De ontwerper van proces en regelgestuurde informatiesystemen binnen SpronQ is in staat om de gegevens-, kennis-, proces- en interactie modellen en regels in samenhang te maken op een abstract niveau, formeel en to the point. Om te komen tot een goed business ontwerp kan CMMN, BPMN, RuleSpeak of FCO-IM gebruikt worden. Door nieuwsgierigheid te combineren met het streven naar hoge kwaliteit help je zowel de business als IT om duidelijk te krijgen hoe en met welke programma’s IT gemaakt kan worden en hoe deze de organisatie gaat ondersteunen.

Geboden wordt

pronQ is op zoek naar gedreven collega’s met gezonde ambitie, ruime werkervaring en een technische achtergrond op hbo- of wo-niveau, die een actieve bijdrage willen leveren aan onze organisatie. Voldoe je hier aan en wil je verder groeien als professional en als mens? Wij gaan graag met je in gesprek! 

Bedrijfsprofiel

Samen werken aan een gezonde IT markt door voorbeeld te stellen! SpronQ is een netwerkorganisatie, iedereen staat met elkaar in verbinding en we werken volledig transparant. De lijnen zijn kort en er is geen sprake van hiërarchie maar van een natuurlijke ordening. SpronQ stimuleert de ontwikkeling van de persoonlijke autonomie. We zoeken multi-talenten die zichzelf uitdagen om binnen hun ambacht continue te blijven ontwikkelen waardoor moeilijke operaties automatisme worden en er steeds weer ruimte is voor nieuwe uitdagingen. Ons hele bedrijfsmodel is gericht langdurige relaties met collega’s waarbij maximaal delen een uitgangspunt! Dit bereiken we door onze samenwerkingsprincipes heel serieus te nemen. Voel je je goed bij onderstaande principes?

  • Samen in de modder en samen in de zon
  • Problemen zijn niet van iemand maar van ons samen
  • Kleine fouten maken om grote te voorkomen
  • Collectief belang in lijn met individuele ambitie
  • Goed voorbeeld doet volgen
  • Wie niet luistert, spreekt niet
  • Oefening baart kunst, blijf oefenen
  • Geduld brengt het mooiste resultaat
  • Respecteer dat niemand perfect is
  • Openheid maakt onschendbaar
Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? SpronQ ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Ontwerper bij SpronQ.Vergelijkbare vacatures