ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Op zaterdag boodschappen bezorgen voor Albert Heijn Online in De Meern

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij op zoek naar een bijbaan op zaterdag? Heb je een druk leven, maar wil je toch een lekker extra zakcentje verdienen? Ga dan aan de slag als bezorger voor Albert Heijn Online in de Meern in Utrecht en werk elke zaterdag en een doordeweekse dag naar keuze.

  Wat ga je doen?

  Als bezorger voor Albert Heijn Online begin jij jouw weekend in het bekende blauw-witte busje. Je rijdt heel Utrecht en omstreken rond om klanten blij te maken met hun boodschappen! Je bent hét visitekaartje van Albert Heijn, dus rijdt netjes en brengt alles tot in de keuken bij mensen thuis. Klantvriendelijkheid staat voorop, dus een babbeltje maken is meer dan toegestaan. Dat houdt het werk ook een beetje gezellig toch?

  Werktijden
  Op zaterdag is het bij Albert Heijn Online erg druk. Om deze reden werk je elke zaterdag in de maand. Daarnaast mag je zelf een doordeweekse dag uitkiezen waarop je ook nog wilt werken. Bij voorkeur is dat vrijdag of maandag. Per week ben je dus minimaal 2 shifts beschikbaar. Een shift duurt ongeveer 6,5 uur en je mag zelf aangeven of je liever in de ochtend of in de middag/avond werkt. In de ochtend werk je tussen 05.00 en 15.00 uur en in de middag/avond tussen 13.00 en 23.00 uur.

  SalarisOok niet geheel onbelangrijk, wat krijg je betaald? Niet alleen als je jarig bent, maar ook na 13 weken groeit je salaris. Om extra te cashen kies je de avonddienst: na 22.00 uur krijg je namelijk ook nog een toeslag van 50% op je normale loon!

  18 jaar: €6,01 na 13 weken naar €7,14
  19 jaar: €6,67 na 13 weken naar €7,90
  20 jaar: €7,77 na 13 weken naar €8,88
  21 jaar: €8,98 na 13 weken naar €10,05
  22 jaar: €11,68 na 13 weken naar €12,23

  Benieuwd hoe een dag werken als bezorger voor Albert Heijn Online er uit ziet? Check de video hieronder!

  Wat wij bieden:

  • Een zelfstandige baan met veel vrijheid;
  • Flexibele werktijden, zodat je je werk kunt combineren;
  • Een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Vanaf 22.00 uur ‘s avonds een toeslag van maar liefst 50%!
  • Mogelijkheden om door te groeien naar de functie van bijvoorbeeld Teamleider of Opleider, bij een van de grootste supermarkten van Nederland.

  Wat wij vragen:

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent (of in ieder geval: je vindt jezelf) een goede chauffeur;
  • Je bent klantgericht en ook best wel sterk;
  • Je bent elke zaterdag beschikbaar, plus nog 1 tot 5 diensten doordeweeks naar keuze.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer