ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Operations Maintenance Coördinator

Over de vacature

Vacature omschrijving

Heb jij de kennis, ervaring en vooral de passie voor jouw vakgebied om onze organisatie op Operations gebied verder te professionaliseren?

Sime Darby Oils is een internationale producent van natuurlijke plantaardige oliën en vetten voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en technische industrie in Europa. Met een traditionele historie van ruim een eeuw op Nederlandse bodem, werken wij continu aan innovatie en adaptatie m.b.t nieuwe technologieën, productiewijze en bedrijfsvoering. Om dit succesvol te bewerkstelligen, zijn wij op zoek naar een consequente en enthousiasmerende Operations Maintenance Coördinator voor ons hoofdkantoor en de productielocatie in Zwijndrecht.

 

Operations Maintenance Coördinator (OMC)


De OMC verzorgt de technische coördinatie van correctief en preventief onderhoud tussen de productieafdelingen en de Repair & Maintenance (R&M) afdeling. In deze rol is hij/zij de schakel tussen deze afdelingen.

Over de functie

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:  

 • Faciliteert de coördinatie tussen Productie en Onderhoud.
 • Heeft het mandaat om beslissingen te nemen en prioriteiten te stellen in aangevraagde werkzaamheden (werkorders) en maakt onderscheidt tussen trouble shooting (breakdFaowns) en gepland werk.
 • Verzorgt als Gatekeeper de urgentie, prioriteit en kwaliteit van werkorders en accordeert deze.
 • Verzorgt samen met de Maintenance Planner het vier weken ‘rolling schedule maintenance’.
 • Ondersteunt de planning en voorbereiding van werkorders.
 • Verzorgt samen met de productieteams de tijdige voorbereiding van werkvergunningen met betrekking tot veiligheid, reiniging van installatie / werkomgeving, beschikbaarheid, toegankelijkheid etc.
 • Controleert en houdt samen met de Shift Leaders overzicht op de productie- en onderhoudsplanning. 
 

Wat heb jij als Operations Maintenance Coördinator in huis?


Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en 5-10 jaar relevante werkervaring met modificatie- en raffinageprocessen.

Verder beschik je over: 
 • Goede kennis van onderhoudsprocessen, -methoden, -praktijken, -technieken en -apparatuur die worden gebruikt bij de bouw, het onderhoud en reparatie.
 • Het vermogen om sterke werkrelaties op te bouwen en te onderhouden in afdelingen voor productie en onderhoud.
 • Goede communicatieve en goede projectmanagement vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In het bezit van TPM en VCA-VOL diploma.
 

Verder is het  belangrijk dat je je herkent in de volgende eigenschappen: delegeren, plannen en organiseren, stressbestendigheid, integriteit en discipline.

 

Wat heeft Sime Darby Oils jou te bieden?


Als je impact wilt maken en van zelfstandigheid houdt, kan je in deze rol je hart ophalen: er is volop ruimte voor je eigen invulling en vrijheid om werkzaamheden en de uitvoering hiervan naar jouw hand te zetten. Ondanks ondernemingen in 17 landen met meer dan 100.000 werknemers heeft het hoofdkantoor in Zwijndrecht een bijna huiselijke en niet-corporate sfeer: dit moet bij je passen.

Naast een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, kan je rekenen op de voordelen van onze eigen cao met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, 3 ADV dagen, een resultaatafhankelijke bonusregeling en een aantrekkelijke pensioenregeling. Hier horen uiteraard ook alle standaard zaken bij zoals reiskostenvergoeding en een collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteren?

Gaat jouw hart sneller kloppen van het vooruitzicht een zeer belangrijke bijdrage te leveren naar een efficiënte operations organisatie? Vertel ons dan wat jouw invulling van deze rol gaat worden en stuur je cv en motiverende introductie via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer