ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Opleidings-/ ICT assistent

Over de vacature

Functieomschrijving

Functie-inhoud In deze functie ben je bezig met het zelfstandig uitvoeren van diverse onderdelen van de cursusadministratie, zoals o.a. planning, contacten met docenten en telefonische informatie verschaffen aan cursisten, ben je in deze functie de spil van de afdeling wat betreft ICT gerelateerde zaken. Het CRM pakket heeft voor jou geen geheimen. In deze functie maak je (complexe) rapportages, ontwerp je sjablonen, verzorg je mailingen etc. Je ondersteunt, binnen de mogelijkheden van de ICT systemen, het onderhoud van de website en uitvoeren van online marketing acties. Daarnaast ben je de vraagbaak op de afdeling voor wat betreft omgang met de ICT systemen.

Functie-eisen

Jouw profiel:
  • Je beschikt over een mbo/hbo-opleiding in de richting van ICT en je hebt enige relevante werkervaring.
  • Ervaring in een opleidingsorganisatie is een prĂ©.
  • Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van de reguliere kantoorsoftware (Word, Excel, PowerPoint en Outlook), contentmanagement systemen, foto bewerking en CRM pakketten.
  • Je kunt lichte programmeertaken uitvoeren.
  • Een test op dit gebied kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.
Heb jij interesse in deze vacature en voldoe jij aan de wensen van onze opdrachtgever dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv met "zakelijke" foto

Bedrijfsprofiel

WIj vertellen u graag meer over de organisatie tijdens een kennismakingsgesprek

Aanbod

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring.Maar zal rond de 2500,- euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het betreft een functie voor 40 uur in de week. 32 uur is bespreekbaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.