ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Opzichter Allround

Over de vacature

Vacature omschrijving

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat het (planmatig) onderhoud aan onze panden binnen de tijdsplanning en begroting wordt uitgevoerd? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

De functie

Als allround opzichter maak je deel uit van het zowel het team opzichters als een gebiedsteam in de regio Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht of Delft. Je bent binnen je portefeuille verantwoordelijk voor de uitvoering van het planmatig onderhoud. Ook ben je het technische gezicht voor een aantal Vereniging van Eigenaars. Het betreft een fulltime functie (36 uur).

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vandaag start jouw dag met een overleg met het gebiedsteam van jouw regio. Je geeft je collega’s een update over de status van de planmatig onderhoudsprojecten in jouw gebied. Na het overleg ga je langs bij een onderhoudsproject in de wijk. Je houdt daar toezicht op de werkzaamheden en je hebt een afspraak met de aannemer om het werk te bekijken en te evalueren hoe het project tot nu toe verloopt. De aantekeningen neem je op in het toezicht rapport.

Terug op kantoor controleer en fiatteer je een aantal facturen voor werk dat eerder al door je is opgeleverd. Ook beantwoord je je mails en werk je nog wat administratie bij. Daarna heb je een afspraak met een werkvoorbereider. Samen met de aannemer van het project bespreken jullie hoe de geplande werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zonder dat de bewoners hier veel overlast van ondervinden. Ook bedenk je waar je bewoners eventueel inspraak kunt geven bij kleur- of materiaalkeuzes. De afspraken neem je op in de bewonersbrief, die je deze week de deur uit doet.

Tussendoor belt een VVE-beheerder of je volgende week bij de algemene ledenvergadering kan aansluiten om toelichting te geven op de geplande werkzaamheden aan de balkons. Natuurlijk sta je hiervoor open, het is immers belangrijk om verbinding met anderen te zoeken en draagvlak te creëren. 

Voordat je aan het eind van de dag naar huis rijdt heb je nog een belangrijke oplevering van een project. Je bent trots dat de werkzaamheden netjes op tijd en binnen het budget zijn uitgevoerd. En goed om te zien dat bewoners tevreden zijn, terwijl het bij de start van het werk nog lastig was een aantal bewoners te overtuigen. Je bijdrage leveren aan klanttevredenheid vind jij immers van belang.

Wie zijn wij?

Woonbron is een woningcorporatie met 46.000 woningen en 3.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Onze ongeveer 600 medewerkers zetten zich dagelijks in voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Enthousiaste klanten en medewerkers; daar staan we voor. We zijn betrokken bij onze klanten, weten waar we het over hebben en komen onze afspraken na. Wij zijn herkenbaar aan onze gedrevenheid waarmee we ons inzetten voor wonen in de genoemde gebieden. We hebben daarbij oog voor onze omgeving en werken samen met uiteenlopende partijen.

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over MBO/MTS Bouwkunde met aanvullende werkervaring in een soortgelijke functie of HBO bouwkunde. Je bent een echte teamplayer, gericht op samenwerking. Je bent resultaatgericht, werkt nauwkeurig en zorgvuldig.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie (36 uur per week) met veel eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Woondiensten met daarnaast aantrekkelijke aanvullende voorwaarden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 4*9 uur per week te werken en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Het salaris begint bij € 2.992,- en kent een maximum van € 3.685,- per maand op basis van een fulltime werkweek (schaal H - CAO Woondiensten).

Interesse?

Heb jij de ambitie om met jouw kennis en vaardigheden ons team te komen versterken? Dan nodigen we je graag uit via de 'Solliciteer' button te solliciteren. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Arie van der Wacht, 06 103 377 20. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer