ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Organisatietalent

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor de Statengriffie zoeken wij een:

Organisatietalent

(1,0 fte)Wat ga je doen?
Als griffiemedewerker werk je in een dynamische omgeving. Het werk is breed en gevarieerd. Je bent samen met je collega griffiemedewerker ‘ontzorgend’ voor de commissiegriffiers en Statengriffier. Je taken zijn logistiek, organisatorisch en administratief van aard. Enthousiast en met flair zorg je voor al hetgeen komt kijken bij statencommissies: vergaderingen, stukkenstroom, agendavorming, werkbezoeken, themabijeenkomsten, hoorzittingen, presentaties en facilitaire ondersteuning.

Je bent een aanspreekpunt voor Statenleden over alle organisatorische aangelegenheden en signaleert knelpunten en oplossingen in processen en procedures. Verder ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne en externe informatievoorziening i.s.m. de medewerker communicatie. En daarnaast ben je achtervang voor het griffie secretariaat.

Functie-eisen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, stevige persoonlijkheid en bent een allrounder. Je hebt een bijzonder talent voor organiseren, kunt goed plannen en werkt nauwkeurig. Je pakt door tot iets af is. Je bent flexibel, betrouwbaar en een dienstverlener pur sang, met een proactieve houding. Je houdt je staande in een politiek-bestuurlijke omgeving en kunt invulling geven aan dualistische verhoudingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, humor en overtuigingskracht. En niet te vergeten: een collega die graag dingen opzoekt, uitzoekt, onderzoekt en oplost.

Functie-eisen:

  • Afgeronde HBO opleiding (harde eis)
  • Affiniteit met het functioneren van het openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits
  • Ervaring met digitale werkprocessen en bekwaam in diverse ICT applicaties
  • Je beschikt over een grote mate van stressbestendigheid en accuratesse
  • Bent vaardig in het opbouwen en onderhouden van netwerken
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.193,46 en maximaal € 3.133,50 (schaal 8) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Aanstelling geschiedt in de functie van medewerker beleidsuitvoering d (FUWAPROV). De provincie Flevoland beschikt over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individuele Keuze Budget van circa 20%. Je beschikt als medewerker zelf over dit budget en je bepaalt zelf wanneer je welk deel ervan laat uitbetalen, bovenop je maandelijkse salaris. Aanstelling zal in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieprocedure

Graag ontvangen wij vóór vrijdag 22 april 2016 je sollicitatie, voorzien van een CV en brief via het sollicitatieformulier door te klikken op de Solliciteer button.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Amanda Kost, Statengriffier: tel. 0320 265 209. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

De Statengriffie is het ‘ambtelijk apparaat’ voor Provinciale Staten (PS) van de provincie Flevoland. Provinciale Staten is het hoogste vertegenwoordigend orgaan van de provincie. De leden vertegenwoordigen de bewoners, stellen hoofdlijnen van het beleid vast en controleren het College van Gedeputeerde Staten (GS). De Statengriffie ondersteunt en adviseert PS en individuele Statenleden bij het uitoefenen van de verschillende rollen. De statengriffie functioneert als schakel tussen Statenleden, GS en de ambtelijke organisatie. De Statengriffie bestaat uit 7,5 fte.