ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PHP (Backend) Developer

Over de vacature

PHP (Backend) Developer

Als PHP (Backend) Developer help je Coosto verder te ontwikkelen, nieuwe features te prototypen en wensen van klanten om te zetten in een mooi product. 

Wat je gaat doen

Aan de ene kant hebben we een gigantische database met daarin berichten en statistieken van alle grote social media netwerken. Aan de andere kant hebben we meer dan 350 klanten die met deze data aan de slag willen. Jij zorgt ervoor dat het werk van onze klanten nóg makkelijker wordt.

 •                     Je bouwt efficiënte code voor het verwerken van grote hoeveelheden data.
 •                     Je weet hoe je efficiënt data doorsluist van onze zoekmachines via onze REST API naar de front-end.
 •                     Je optimaliseert en verfijnt bestaande onderdelen van Coosto en denkt mee over nieuwe. Hiervoor werk je nauw samen met onze backend en frontend-ontwikkelaars en andere specialisten.
 •                     Bij het ontwikkelen bepaal je de architectuur samen met je collega’s. We innoveren in hoog tempo.

Wat we van je vragen

 •                     Aantoonbare Backend ervaring
 •                     Expertise in object-georiënteerd PHP programmeren
 •                     Ervaring met het efficiënt opzetten van MySQL databases voor grote hoeveelheden data (ervaring met Cassandra en/of Elasticsearch is een pré)
 •                     Ervaring met Git
 •                     Je kan overweg met de Linux-commandline
 •                     Ervaring met HTML en JavaScript
 •                     Ervaring met het werken in een Scrumteam is een pre

Wij zijn Coosto!

En wij zijn op expeditie. Coosto is een groeiend bedrijf, met de charmes van een klein bedrijf. We zijn enorm ondernemend en bewegen supersnel. We bieden een stimulerende omgeving vol technische uitdagingen en een team van prettige en slimme collega’s. We hebben een sterke focus op een Agile manier van werken en het blijven verbeteren van onze (Unit) testing en Continuous Delivery.

We bieden veel aandacht aan de ontwikkeling van je talent. Er wordt gewerkt met moderne snelle apparatuur in een mooi verzorgd kantoor met een uniek uitzicht op de dynamiek van de stad. Ook zorgen we dat je favoriete vakblad aanwezig is. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en je krijgt een goed salaris. 

Coosto levert SaaS-oplossingen voor social media monitoring en webcare en is marktleider in Nederland. Coosto verwerkt dagelijks miljoenen social media berichten (Twitter, Facebook, blogs, fora, enzovoort) en ontsluit deze in een database die door honderden klanten tegelijkertijd gebruikt wordt. Kortom, we love big data!

Interesse?

Wij kijken uit naar jouw Curriculum Vitae met begeleidende brief.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.