ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PHP Developer

Over de vacature

Functieomschrijving

Onlinq is een zakelijke dienstverlener die zich richt op het realiseren van websites, apps, internet marketing en serverbeheer voor het MKB. We vormen een jong team van zes medewerkers en zijn per direct op zoek naar een PHP programmeur.

Wat zoeken we in jou?

Het is vanzelfsprekend dat jij sterk bent in het schrijven van PHP code. Daarnaast verwachten we dat je communicatief sterk bent richting collega’s en klanten. Onze klanten verwachten namelijk dat wij met hen meedenken. Het is daarom noodzakelijk de klantprocessen goed te kunnen doorgronden en te kunnen vertalen naar functionaliteiten.

Onlinq beschikt over een eigen Content Management Systeem. Je ziet het hierbij als een uitdaging om nieuwe functionaliteiten en verbeteringen door te voeren om zodoende de beste gebruikerservaring voor onze klanten te bieden. Je werkt hiervoor nauw samen met twee collega ontwikkelaars die zich met name focussen op front-end ontwikkeling.

Onlinq levert ook bedrijfsautomatisering. Onze klanten vertrouwen hierbij op onze expertise. Naast je programmeerwerkzaamheden beantwoord je daarom ook vragen van onze klanten en beheer je de systemen van onze klanten op afstand. Ook hiervoor zijn je communicatieve skills meer dan noodzakelijk. Onze klanten hebben zeer uiteenlopende vragen; van het versturen van bestanden tot waarom het netwerk onbereikbaar is. Ongeacht het probleem weet jij onze klanten te voorzien van de juiste oplossing.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in PHP ontwikkeling
  • Je bent analytisch sterk
  • Kennis van Microsoft Windows en Office toepassingen is noodzakelijk. Kennis van Microsoft Windows 2012, Microsoft SQL of MacOS is een pré maar niet noodzakelijk
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Je kunt een goede balans vinden tussen pragmatisme en perfectie, wat leidt tot oplossingen waar je a) trots op bent en die b) op tijd af zijn;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt gevoel voor humor en bent integer;
  • Je bent positief ingesteld en oplossingsgericht;
  • Je kunt prioriteiten stellen en anderen daar ook goed bij helpen;
  • Je doet wat je zegt, en zegt wat je doet (en niet doet);

Bedrijfsprofiel

Onlinq realiseert websites, (web) applicaties, voert internetmarketing uit en biedt kantoorautomatisering voor het MKB. 

We bieden je een gezellige werksfeer in een modern kantoor met 6 leuke collega’s in het centrum van Son (bij Eindhoven). We streven naar de beste resultaten voor de klanten en dit kan alleen als we op een gezellige informele manier optimaal met elkaar samenwerken. Regelmatig houden we dan ook op vrijdagmiddag een bedrijfsborrel bij het tegenovergelegen café-restaurant waar inmiddels al een Onlinq schotel op het menu staat. 

Meer informatie vind je in onze YouTube bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=1vD8lHm8F1U&feature=youtu.be