ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PHP Developer Breda ECommerce GOEDE SFEER TOT 3.700

Over de vacature

Functieomschrijving

HBO werk- en denkniveau 1 jaar ervaring met PHP/Data-models Ervaring met MySQL/Mongo/Elastic/Doctrine Ervaring met SOAP/XML/JSON/API's Interesse in e-Commerce.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Breda, Tilburg, Bergen op Zoom, Roosendaal en Oosterhout.

Functie-eisen

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Enthousiast, proactief en gedreven.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.600 tot Euro 3.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als PHP Developer Breda ECommerce ga je het volgende doen: Als back-end developer werk je samen met de andere Guardians mee aan de creatie van onze unieke e-Commerce technologie Quint. Middleware Quint is gemaakt op basis van een voornamelijk REST gebaseerde service oriented architecture (SOA) en heeft PHP als leading programming language. Je werkt met de nieuwste technieken en jouw ideeën zijn welkom. Heb jij de vaardigheden en superkrachten om ons team van Guarians te versterken? Dan zijn we op zoek naar jou! Je werkzaamheden bestaan uit het volgende: 25% bedrijfsprocessen (analyse, ontwerp, controle) 20% data storage and retrieval (MySQL, mongo, elastic, doctrine) 20% inromation processing (conversion, concurrency, php, data-models) 15% webservices (soap, rest xml/json, api's) 15% project matig werken (agile, Jira) 5% UI (implementatie)Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.Met een team bestaand uit meer dan 20 specialisten wordt gebouwd aan functionele e-Commerce projecten voor uiteenlopende typen klanten. Door de inzet van ons eigen uniek middleware platform, Quint, helpen we onze klanten succesvol, schaalbaar en toekomstbestendig te zijn. Houd je van uitdaging en werk je graag met passie in een Agile omgeving? Heb je daarnaast affiniteit met e-Commerce? Dan is deze functie beslist wat voor jouTer versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Developer, die past in deze rol.