ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PHP Developer Utrecht PHP

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt minimaal een diploma, bij voorkeur in de richting informatica, ICT. We werken met de volgende systemen: PHP, NodeJS, MySQL, MongoDB, HTML en CSS. Belangrijk dat je in elk geval goede kennis van PHP en MySQL hebt.Je hebt ervaring met frameworks (wij werken met Express.js, Socket.io en Mean.js). Je bent bekend met Linux. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Het inleven in de informatiebehoeften van zowel de gebruikers als de MKB-er.Het meebouwen aan een succesvol groeiend online platform.Het zijn van een echte duizendpoot.Je woont in de omgeving van Utrecht, Houten, Woerden en Zeist.

Functie-eisen

TeamplayerAccuraatGestructureerdZelfstandigAssertief

Dit wil je

Het gaat ons om een vaste dienstbetrekking, wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:back-end, developer, database, informatiestromen, platform, php, frameworksAndere functienamen voor deze vacature:Backend Developer, Database developer, Back-end ontwikkelaarAangrenzende sectoren voor deze vacature:ICT, online platform, appRelevante opleidingen voor deze vacature:ICT, InformaticaVerder van belang bij deze vacature:PHP, NodeJS, MySQL, MongoDB, HTML, CSS, Express.js, Socket.io, Mean.js

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV in Word-format (geen PDF!).Geef ook even met een paar zinnen aan, waarom je geïnteresseerd bent. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als PHP Developer Utrecht PHP ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten en beheren van grote databases.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je verzamelt groeiende informatiestromen, ordent ze, en maakt ze inzichtelijk.Je ontwerpt en zet databases op voor het online platform.Je ontwikkelt dashboards en klantenpanels op basis van de databases.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Databases opzetten.Dashboards/klantenpanels ontwikkelen.Informatiestromen inzichtelijk maken.Ben jij op zoek naar een baan, waar de woorden PHP en NodeJS, MySQL belangrijk zijn? Dan moet je zeker solliciteren.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een kleine, ambitieuze organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van een online folderplatform. Wij werken voor diverse ondernemingen die actief zijn in de retail. Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Bij ons kom je terecht in een dynamische, prettige werkomgeving. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PHP Developer, die past in deze rol.