ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PHP Software Developer

Over de vacature

Functieomschrijving

MA-IT MyAutomation is een snel groeiende organisatie. Het bedrijf ontwikkelt webapplicaties voor bedrijfskritische processen. Door de slimme technologie van hun ontwikkelplatform is beheer en doorontwikkeling van de applicatiesoftware zeer snel en makkelijk schaalbaar. De technologie die zij maken stelt grote organisaties in staat om binnen een aantal minuten het hele proces uit te voeren van requirements definiëren, software ontwikkelen en te deployen. Om de gebruikersvriendelijkheid van de software te maximaliseren is de vacature van PHP Full Stack Developer ontstaan.

Als software ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige software voor onze klanten. Je levert advies op software development niveau bij complexe projecten en maakt deel uit van een innovatief team waarbij kennisontwikkeling centraal staat. Je bent enthousiast over software ontwikkeling, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houdt actief je kennis op peil.

Functie-eisen

Als PHP PHP Full Stack Developer ontwikkel je binnen een SCRUM omgeving het hart van de producten die gebruikt worden. Het betreft complexe software waarbij je op een hoog abstractieniveau software ontwikkelt. De software maakt het voor eindklanten mogelijk nieuwe requirements te definiëren en automatisch software te ontwikkelen vanuit een grafisch procesmodel. Voor deze vacature bouw je met name gebruikersvriendelijke user interfaces waarbij user experience en interaction design een belangrijke rol spelen. Je bezit de kwaliteit om complexe materie te vertalen naar visuele modellen. Je werkt binnen een team van gemotiveerde collega’s software developers.

Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met het ontwikkelen van technische applicaties.

 Proactief en accuraat, resultaatgericht, doorzettingsvermogen en creatief bent in het bedenken van oplossingen.

Je voelt in ieder geval de verantwoordelijkheid om kwalitatief hoogwaardige software te ontwerpen en bouwen. De projecten waar je aan werkt variëren behoorlijk, maar maken wel altijd gebruik van diverse technologieën

  • Kennis van Agile,UML,OOP en ITIL
  • Kennis van SaaS en MongoDB 
  • Kennis van MySQL,MVC 
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Ervaring op het gebied van PHP5 (MVC)

Bedrijfsprofiel

MA-IT  helpt met het in goede banen leiden van industriële automatiseringsprojecten. We leveren diensten hoog in het V-Model en bieden interessant werk voor de betere en meer getalenteerde automatiseerders.


Naast interessant werk biedt MA-IT een prettige werksfeer. Wij zijn een bedrijf waar iedereen meewerkt en elkaar sterker maakt. We hekelen betuttelende regels, procedures en andere bureaucratische rompslomp en benaderen mensen zoals wij zelf ook benaderd willen worden.

Bij MA-IT willen we niet stilstaan. Structureel investeren wij 10% van onze tijd in het nastreven van persoonlijke ambities en het verder laten groeien van de organisatie. Deze activiteiten voeren wij bij voorkeur gezamenlijk op kantoor uit hetgeen de onderlinge band en persoonlijke groei enorm bevordert.

Wij kijken naar waar iemand goed in is of kan worden. Op basis hiervan worden rollen en taken afgesproken. Het is om deze reden dat wij vastomlijnde functies zo veel mogelijk vermijden

 

Vestigingen in Deventer en Eindhoven en Rotterdam (op komst)