ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

PLC / SCADA Software Engineer Hoorn Besturingsoplossingen FAMILIE BEDRIJF TOT 3.600

Over de vacature

Functieomschrijving

HBO werk en denkniveau Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering Kennis van 1 of meerder PLC en SCADA systemen.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard, Purmerend en Alkmaar.

Functie-eisen

Communicatieve vaardig in het Nederlands en het Engels Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs Bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten en voor wie het leuk vindt incidenteel in het buitenland.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.500 tot Euro 3.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als PLC / SCADA Software Engineer Hoorn Besturingsoplossingen ga je het volgende doen: Als PLC/SCADA Software Engineer ontwerp en implementeer je besturingsoplossingen voor industriële processen. Je vertaalt hierbij de wensen van de klant in een concrete besturingsoplossing. Je kunt zelfstandig uit de voeten, maar bent ook een goede teamplayer. In multidisciplinaire projectteams ben je als engineer verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling. Gedurende het proces onderhoud je intensief contact met de klant en zorg je ervoor dat deze voorzien wordt van de beste oplossing. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij werken aan echte oplossingen, de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Wij zijn een familiebedrijf met maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke relaties met onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Wij leveren oplossingen en diensten op het gebied van industriële automatisering (PLC, SCADA, HMI en MOTION). Als specialist hebben wij aantoonbare ervaring in de branches: farmacie, machinebouw, voeding, water, papier en verpakking, olie en gas, infrastructuur en logistiek. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde PLC / SCADA Software Engineer, die past in deze rol.