ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Part-/fulltime klantenservice medewerker bij Engie in Zwolle

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Flexibele werktijden, betaalde training en een mooie basis voor je verdere carrière. Kom werken als parttime of fulltime klantenservice medewerker bij Engie in Zwolle.

  Wat ga je doen?

  Wat ga je doen?Als parttime of fulltime klantenservice medewerker help jij klanten van Engie via de telefoon, chat of e-mail. Je beantwoordt vragen over rekeningen, meterstanden en andere zaken en lost eventuele problemen op. Spot je een verkoopkans? No way dat je die laat liggen.

  Dus is dit stiekem niet gewoon een salesbaan?Zeker niet. Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste bij Engie. Mevrouw de Vries belt je bijvoorbeeld in paniek op. Haar termijnbedrag is deze maand niet afgeschreven en ze is nu bang dat ze straks zonder energie zit. Jij luistert aandachtig en stelt gerichte vragen. 

  Daarna zoek je het tot de bodem uit en zie je dat er wel een poging is gedaan, maar dat het saldo van mevrouw de Vries net een tientje te laag was. Jij legt dit meteen aan haar uit: het bedrag wordt gewoon alsnog afgeschreven en mevrouw de Vries kan gerust de verwarming een tikje hoger zetten.

  Toevallig zie je wel dat mevrouw de Vries nog een gasaansluiting heeft. Je kaart dit aan en vertelt haar direct dat ze via Engie heel makkelijk en voordelig een extra waterpomp kan laten installeren. Niet alleen scheelt dat in haar energierekening (minder gas!), maar ook de natuur wordt hier heel happy van. Door jouw enthousiasme is mevrouw de Vries wel geïnteresseerd en dus zorg jij ervoor dat ze een gratis brochure krijgt opgestuurd.

  Interesting, en hierboven stond ook iets over een training...Klopt! Tijdens jouw eerste twee weken als parttime of fulltime klantenservice medewerker bij Engie ga je terug de schoolbanken in. In deze fulltime training leer je de nieuwste gesprekstechnieken, kom je meer te weten over de producten en diensten van Engie en maak je jezelf wegwijs in de interne systemen. De volgende training begint op maandag 25 februari vanaf dan dien je twee weken fulltime beschikbaar te zijn.

  Tof! Hoe veel kan ik werken?Als parttime of fulltime klantenservice medewerker werk je minimaal 28 uur per week. Werk je liever wat meer uurtjes, dan is dat natuurlijk mogelijk!

  Je werktijden zijn flexibel en kunnen dus elke week weer anders zijn. De klantenservice zelf is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

  Wat wij bieden:

  • Flexibel werk als parttime of fulltime klantenservice medewerker bij Engie in Zwolle;
  • Een startsalaris van € 11,90 per uur;
  • Ieder jaar kans op een salarisverhoging op basis van jouw functioneren. Na een jaar ga je bij de jaarwisseling sowieso een functieschaal omhoog;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een betaalde training om verschillende gesprekstechnieken en alle ins and outs over Engie te leren;
  • Bepaal zelf of je 28, 32, 36 of 40 uur per week wilt werken;
  • Mooie werkervaring en leuke collega’s.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Werken met targets (afhandeltijd, klantgemak, verkoop en klanttevredenheid), daar wordt je door uitgedaagd!
  • Heb je al wat ervaring in de (telefonische) klantenservice? Dan heb je een streepje voor.
  • Je bent nieuwsgierig, gaat altijd voor het beste resultaat en wil nog volop doorleren.
  • Werken bij een groot energiebedrijf lijkt jou tof.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer