ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Parttime Telefonisch Commercieel Medewerker Hilversum

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij een HBO of WO student of net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende en flexibele baan waarbij je jouw communicatieve- en commerciële vaardigheden verder kan ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Voor het Callcenter van onze opdrachtgever nabij Hilversum zijn wij op zoek naar een Parttime Telefonisch Commercieel Medewerker. Onze opdrachtgever is een kennisinstituut die leidinggevenden, ondernemers, bestuurders of managers uit eenzelfde sector samen brengt om kennis en ervaringen te delen. Deze leden komen regelmatig bijeen met als ultiem doel het ontwikkelen, delen en vernieuwen van kennis.

Als Telefonisch Commercieel Medewerker benader je actief (potentiële) klanten om lid te worden van een van de kenniskringen. Je verricht hiertoe marktonderzoek om te achterhalen waar kansen liggen of gaan komen. Je benadert klanten telefonisch voor een vrijblijvende afspraak met een van de Sales Adviseurs.

Functie-eisen

Lijkt het jou leuk om de nieuwe Telefonisch Commercieel Medewerker te worden en kun jij je vinden in onderstaand profiel?

  • HBO of WO werk- denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële telefonische functie (is een pre)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bezit goede communicatieve vaardigheden, luisterend oor en vermogen om goed te kunnen doorvragen
  • Je gaat resultaatgericht en zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamplayer
  • Je beschikt over de volgende karakter eigenschappen; commercieel, resultaatgericht, klantgericht, kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Beschikbaar voor 2 weken fulltime training.

Voor de functie van Commercieel Telefonisch Medewerker zijn wij op zoek naar kandidaten die tussen de 16 en 20 uur per week beschikbaar zijn. Deze functie is er ook in een fulltime (40 uur) variant. 

De openingstijden van het Callcenter zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bedrijfsprofiel

Cirrus Staffing Services BV is gespecialiseerd in het uitzenden en werven & selecteren van Commercieel, ICT, Helpdesk & Klantenservice personeel. Dit betekent dat je als professional aan de slag kan bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers.

Onze opdrachtgever is een kennisinstituut die leidinggevenden, ondernemers, bestuurders of managers uit eenzelfde sector samen brengt om kennis en ervaringen te delen. Deze leden komen regelmatig bijeen met als ultiem doel het ontwikkelen, delen en vernieuwen van kennis. Zij zijn gevestigd in 's Graveland (nabij Hilversum) op een unieke historische locatie. In dit 17e eeuwse bouwwerk is in de kelder ruimte gemaakt voor het Callcenter. Deze locatie biedt gratis parkeergelegenheid en is met het Openbaar Vervoer bereikbaar.