ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Parttime klantadviseur bij Sanoma in Groningen

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben je op zoek naar een parttime baan in Groningen met flexibele uren? Ben jij iemand die met iedereen een gezellig gesprek aanknoopt en snel een klik heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken namelijk een klantadviseur voor Sanoma in Groningen. Benieuwd hoe jij klanten kunt helpen met hun tijdschriftabonnement? Lees dan snel verder!

  Wat ga je doen?

  Als parttime klantadviseur bel jij klanten van Sanoma op om interesse te wekken voor een abonnement op een tijdschrift. Daarbij denk je grotendeels mee met de klant: de man des huizes wil bijvoorbeeld graag een abonnement op Autoweek, maar die krijgt-ie alleen als zijn vrouw de Libelle mag. Jij regelt het! Tegelijkertijd denk je in kansen; je hoort de man over zijn kinderen en vraagt hem of zij het leuk zouden vinden om de Donald Duck te lezen. Zo maak jij met jouw advies het hele gezin blij en maak je ook nog eens een mooie sale voor Sanoma. Well done!

  Je gaat trouwens aan de slag voor Sanoma bij Webhelp in Groningen; een facilitaire callcenter organisatie waar o.a. Sanoma zich aan heeft verbonden. Daar moet natuurlijk gepresteerd worden, maar er is zeker ruimte voor plezier en gezelligheid. Je collega’s zijn er voor je als je een mindere dag hebt, maar ook goede dagen worden met elkaar gevierd. Jij bent dan ook een echte teamplayer en voelt je thuis in zo'n sfeer. Om je een idee te geven, hebben we wat reacties van je (soon to be) collega’s op een rij gezet:

  “We hebben een gezellig team, wat het elke keer leuk maakt om naar werk te gaan.”

  “De teamleiders zijn erg motiverend en laten je niet slecht voelen over een mindere dag.”

  “Het werken bij Sanoma bevalt me heel erg goed! Superleuke sfeer en collega’s.”

  Je werktijden en -uren
  De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Je werktijden zijn flexibel, want je kunt al voor 12 uren per week aan de slag! Het is dus ook zeer goed te combineren met een eventuele studie. De contracturen zien er als volgt uit:

  • 12-12;
  • 12-16;
  • 16-20;
  • 20-24;
  • 24-28;
  • 28-32.

  Je gaat natuurlijk niet onvoorbereid aan de slag. Je krijgt een (betaalde) training van 5 werkdagen (17:00 tot 21:00) om alle skills te ontwikkelen die je nodig hebt!

  Wat wij bieden:

  • Je krijgt een goed startsalaris van € 9,50 bruto per uur
  • Na 3 maanden in dienst krijg je 0,50 cent bovenop je brutoloon; dus van 9,50 euro naar 10,00 euro bruto per uur!
  • Je doet werkervaring op bij een groot, bekend bedrijf.
  • Je krijgt een communicatie- en producttraining.
  • Je werkt binnen een gezellig en commercieel gedreven team.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Als je ervaring hebt in de (commerciële) klantenservice, is dat mooi meegenomen.
  • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar.

  Met het ‘GROEI’-ontwikkelprogramma van Webhelp krijg je meer zicht op je verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden én salarisontwikkeling! Er zijn doorgroeimogelijkheden in de richting van webcare- werkzaamheden, zakelijke klantcontacten en plannings- en coachingstaken. Webhelp hanteert bovendien een aantrekkelijk puntensysteem, waarmee je bonussen kunt verdienen. Op deze manier kun je goed functioneren en flexibiliteit omzetten in geld!

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer