ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Parttime marketing en communicatie medewerker in Tilburg

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Taal en techniek: geen bekend duo. But you wire ’m up, als tijdelijk parttime marketing en communicatie medewerker in Tilburg, en brengt dit bedrijf nóg verder.

  Wat ga je doen?

  Wat ga je doen?

  Als parttime marketing en communicatie medewerker help jij dit bedrijf in Tilburg tijdelijk met de marketing en communicatie voor hun producten, zoals mobiele computers, tablets en barcodelezers. Vanuit Tilburg worden die producten door heel Europa en Afrika verscheept.

  Jij bedenkt online marketing- en promotiecampagnes en ontwikkelt een marketingplan met de belangrijkste partners. Hoe zorgen jullie dat de doelstellingen worden gehaald? En hoe bereik je die nieuwe klanten en overtuig je hen om ook met jullie in zee te gaan? Daarbij zet je niet alleen in op online marketing, maar je organiseert ook events of beurzen samen met je sales-collega’s. De klanten waar jullie op focussen, kunnen ook buiten Nederland werken, en daarom is het important dat je ook op z’n Engels mensen kunt overtuigen.

  Yes, I can. Anything else?

  Sounds good. Naast de marketing- en promotiecampagnes, ben je ook elke dag bezig met de bestaande communicatie en marketing, zoals de website. Jij zorgt bijvoorbeeld dat de (nieuwe) productinformatie on point is qua schrijfstijl, maar ook hoe het eruitziet. Kan het beter? Dan pas jij het zelf aan, of schakel je grafisch ontwerpers in. Kortom: je bewaakt alle content met je leven en zorgt dat het altijd in lijn is met het beeld dat dit bedrijf wil uitstralen. En dat betekent dat je ook feedback kunt geven aan collega’s als je vindt dat er iets verbeterd kan worden. Op een positieve manier, obviously.

  Wanneer doe ik dit allemaal?

  Als parttime marketing en communicatie medewerker werk je 32 uur per week, tijdens de standaard kantoortijden van maandag tot en met vrijdag. Behalve als je dat epische event op zaterdag hebt georganiseerd natuurlijk, want daar wil je bij zijn. Dit is een tijdelijke functie, tot ongeveer eind maart en het liefst kun je morgen al beginnen, bij wijze van. Je brutomaandsalaris is tussen de € 2.100,- en € 2.500,-, afhankelijk van je ervaring.

  Wat wij bieden:

  • Een tijdelijke baan (minimaal drie maanden) als parttime marketing en communicatie medewerker in Tilburg, voor minimaal 32 uur per week;
  • Een brutomaandsalaris tussen de € 2.100,- en € 2.500,-, afhankelijk van je ervaring;
  • Werken in een internationaal bedrijf en dus uitdagingen all over the place;
  • Groei, initiatief en samenwerken hebben iedere dag de hoofdrol.

  Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt een diploma in de richting van communicatie, maar hebt ook al wat ervaring met marketing;
  • Je hebt ervaring met social media;
  • Je spreekt en schrijft goed Engels, vanwege de wereldwijde klanten van dit bedrijf;
  • Je kunt het liefst morgen al beginnen.

  Solliciteren


  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekijk vacature of solliciteer