ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Pedagogisch medewerker - Medewerker kinderopvang - KDV / BSO / VVE

Over de vacature

Vacature omschrijving

Werken als Pedagogisch kinderopvang medewerker bij Bring at Work voor één vaste of diverse kinderopvang-organisaties is de ideale baan!

Eventueel om te combineren met studie, kinderen of een tweede baan. Je kan werken op de dagen die jou het beste uitkomen en bepaalt zelf hoeveel uur je per week inzetbaar bent (tussen de 8 en 40 uur per week). We hebben fulltime werk, vaste functies maar als je wil mag je ook flexibel werken.

De diensten en vacatures worden aangeboden in Amsterdam, Zaandam en omgeving. De zorg voor de kinderen staat in het middelpunt en zij hebben de hoogste prioriteit. Samen met je collega's bewaak je de pedagogische kwaliteit, zorg en regelmaat op de verschillende groepen.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Dit kan zijn op de BSO, KDV of de voorschool. Je hebt ervaring in het in de gaten houden van het ontwikkelingsniveau van het individuele kind in de groep. Je creëert een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en stimuleert kinderen zich verder te ontwikkelen. Verder begeleid je de kinderen bij hun dagelijkse bezigheden en organiseer je leeftijds-gerichte en gevarieerde activiteiten, zelfstandig en met je team.


Functie-eisen
  • Ervaring en affiniteit met kinderen in de leeftijd tussen 0 tot 12 jaar
  • Een afgeronde pedagogische opleiding of relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3
  • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding
  • Goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden
  • Werken met een glimlach
  • Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele instelling.

 


Arbeidsvoorwaarden

Salaris volgens de CAO Kinderopvang tussen de €13,12 en €17,51 bruto per uur

Pedagogisch medewerkers beginnen bij schaal 6 met een start salaris van €13,12 afhankelijk van je werkervaring stijg je een trede per ervaringsjaar in de schaal. Je ontvangt volledige reiskosten en kan werken wanneer en hoe veel jij wil! 

Ben je op zoek naar een vaste functie waar je toch flexibel kan blijven werken? Bij Bring at Work bieden wij je na een korte kennismakingsperiode een vaste overeenkomst, zodat jij weet dat je van ons op aan kan en wij op jou. 

 

 

 

Bekijk vacature of solliciteer