ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Per direct medewerker gezocht voor het uitwerken van interviews in Den Haag

Over de vacature

  Vacature omschrijving

  Bedrijf: YoungCapital.
  Ben jij geïnteresseerd in onderzoeken die de overheid doet in het belang van de burgers, heb jij ervaring met interviews uitwerken en ben jij vanaf 11 maart beschikbaar? Het betreft een flexibele baan waarin flexibiliteit voorop staat! In de eerste weken zal het gaan om 2 dagen per week. De piek ligt in de maand mei waar een beschikbaarheid wordt gevraagd van 5 dagen. Je werkt namelijk aan een eigen project!

  Wat ga je doen?

  Onze opdrachtgever voert onderzoeken uit voor de overheid. In de meeste gevallen wordt het onderzoek gestart als er een ramp is gebeurd. Denk hierbij aan een vliegtuigramp, een treinramp of een aanvaring op zee. Een maatschappelijk probleem wat ons als burgers aangaat. Omtrent deze onderwerpen worden er interviews afgenomen die uitgewerkt moeten worden.

  Wat ga jij doenEr zijn verschillende interviews afgenomen voor verschillende onderzoeken. Voor één interview uitwerken, staan acht werkuren.
  Het is jouw taak om deze interviews goed uit te werken en dit te rapporteren. Daarbij is taalvaardigheid van groot belang! Bij het uitwerken van een interview is het van belang dat jij goed hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. Daarbij gaat het om vertrouwelijke informatie waar zorgvuldig mee omgegaan dient te worden.
  De teksten zullen voornamelijk gaan over beleid, processen en procedures.

  Beschikbaarheid We vragen een minimale beschikbaarheid van twee werkdagen per week. Op drukke momenten kan er extra inzet gevraagd worden, maar wij kunnen geen garantie geven op meer uren.
  Om kennis te maken met de opdrachtgever en de werkzaamheden wordt er altijd een proefverslag afgenomen. Dit is een volledige werkdag. Een mooie kennismaking met de werkzaamheden, en voor de opdrachtgever een mooie kans om het verslag te beoordelen.

  AchtergrondHeb jij een achtergrond in bestuurskunde, geschiedenis, politicologie journalistiek of een talenstudie? Dan sluit dit goed aan op de werkzaamheden en organisatiecultuur van de opdrachtgever.

  Wat wij bieden:

  • Meewerken aan maatschappelijke projecten, goede toevoeging op je CV;
  • Werken in een gezellig team met een fijne werksfeer
  • Bruto uurloon rond de €10-,

  Wat wij vragen:

  • Minimaal afgeronde wo-opleiding
  • Ervaring met het uitwerken van interviews of het schrijven van verslagen is een grote pré
  • Goed onderscheid kunnen maken tussen hoofd- en bijzaken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Accuraat te werk gaan, secuur in het controleren van eigen werkzaamheden.

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


  Bekijk vacature of solliciteer