ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Principal RETAIL Solution Architect - Regio Randstad J0416-0329

Over de vacature

Functieomschrijving

Ben jij de Solution Architect die bij de klant de behoefte kan vertalen in de juiste oplossingsrichting? Dan zijn we op zoek naar jou! Maak het bij CGI!”

 

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor ons Retail team een ervaren Solution Architect. Als Solution Architect bij CGI ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op conceptueel en/of technisch niveau uit te werken in één of meerdere architecturen en deze te (laten) realiseren in een werkende oplossing. Hierbij gebruik je jouw specifieke kennis over relevante architectuurstijlen en frameworks, maar ook van pakketten, integratie en ontwikkelmethoden. Je bent het inhoudelijk geweten in een team of organisatie en verbindt alle deskundigen omdat je ze begrijpt. Je ziet het als een uitdaging om grote projecten met succes af te ronden. Ook ben je vanuit je sterke persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten in staat om inhoudelijk een vertrouwelijke adviesrol naar klanten te vervullen.

 

Je hebt vanzelfsprekend ervaring in een commerciële omgeving en denkt vanuit klantvraag en klantbehoefte richting IT-strategie. Je bent in staat om een strategische roadmap op te stellen en gaat de dialoog aan met stakeholders om een concreet plan te realiseren. Daarnaast ben je voortdurend met de klant in gesprek over oplossingen en transformatietrajecten.

 

Jouw profiel

  • Een afgeronde HBO of Academische opleiding, richting ICT of Informatica
  • Minimaal 5 – 10 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van en ervaring met architectuurmethoden & technieken. Bijvoorbeeld: TOGAF, Archimate
  • Kennis en ervaring van de Retail markt is een duidelijke pre
  • Een gepassioneerde senior professional, een vakman in hart en nieren met een duidelijke mening en visie
  • Uitstekende gesprekspartner tot op het hoogste organisatieniveau;
  • Uitstekende communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent duidelijk ondernemend en een doorzetter, en hebt de intrinsieke motivatie om kennis te delen. ‘The extra mile’ doe je ‘by default’. Je bent altijd op zoek naar verbetering en denkt vanuit mogelijkheden. Je motiveert anderen, daagt anderen uit, weet van aanpakken én wat er in de markt speelt. Je verbaast je erover dat anderen niet buiten gestelde kaders denken.

 

Waar kom je terecht?

Manufacturing, Retail and Consumer Services (MRCS) is een groeiende en succesvolle unit binnen CGI Nederland met in totaal ongeveer 60 gedreven professionals. Wereldwijd zijn er van de 68.000 professionals bij CGI circa 4000 dagelijks met Retail bezig.

Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn en elkaar actief opzoeken om zodoende te leren en tezamen producten en services te ontwikkelen voor klanten.

Binnen de unit Manufacturing Retail & Consumer Services zijn wij verantwoordelijk voor de Retail klanten in Nederland. Onze focusklanten bevinden zich zowel in de food als non-food markt, en uiteraard ook onder de pure-players. Zo kunnen we jou altijd de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneur schap (verder) ontwikkelen.

 

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?

CGI is anders dan de meeste bedrijven . We hebben niet alleen een visie en missie, zoals andere bedrijven doen, maar een droom: het creëren een omgeving waarin we genieten van samen te werken en een bijdrage leveren aan de opbouw van een prachtig bedrijf. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren, mits je weet hoe je van die ruimte gebruik kunt maken!

 

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden of sollicitatieprocedure? Bekijk dan snel onze website www.werkenbijcgi.nl 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

** If you are not an EU-resident, please visit our global career site cgi.com**