ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Pro-actieve ervaren Delphi software ontwikkelaar in Uden

Over de vacature

Functieomschrijving

Kom jij in onze organisatie werken dan kom je te werken bij een marktleidende organisatie. Onze organisatie ontwikkelt en onderhoudt ERP software voor de schoonmaak-, uitzendbranche en thuiszorg. Door sterke groei zijn er al vele projecten gepland en zijn wij op zoek naar jou om ons team te komen versterken.
Op onze vestiging in Uden zijn ongeveer 50 medewerkers werkzaam. Als Delphi ontwikkelaar kom je te werken in een team met ontwikkelaars, consultants en support medewerkers. Zij werken allemaal met trots aan de verdere ontwikkeling van een mooi product en de levering aan een nog steeds groeiend aantal klanten.
Bij ons kom je terecht in een open cultuur in een platte organisatie. Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er zijn doorgroeimogelijkheden. Er heerst een goede, gezellige werksfeer wat duidelijk naar voren komt in de gezamenlijke pauzes en het lage verloop binnen de organisatie.

Werkzaamheden:

 • Ontwikkelen en onderhouden van Delphi applicaties, portals en apps;
 • Testen van de applicaties;
 • Koppeling maken met Webservices en XML.

Gevraagd wordt

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het testen van ontwikkelde software;
 • Ervaring met het ontwikkelen van Delphi applicaties;
 • Kennis van JSON, HTML5 en Java Script;
 • Ervaring met koppelingen met Webservices en XML;
 • Ervaring met SQL databases;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Kennis en vaardigheden die een pre vormen:

 • Kennis van en ervaring met ERP-systemen;
 • Woonachtend in regio Uden.

Geboden wordt

Bij ons kom je terecht in een open cultuur in een platte organisatie. Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en er zijn doorgroeimogelijkheden. Er heerst een goede, gezellige werksfeer wat duidelijk naar voren komt in de gezamenlijke pauzes en het lage verloop binnen de organisatie. Binnen de organisatie zijn diverse doorgroei mogelijkheden naar andere functies op consultant niveau.

Bedrijfsprofiel

Nocore Group ontwikkelt voor Schoonmaak- en  Uitzendondernemingen  een ERP software pakket waarmee zij hun operationele, financiële en loonprocessen volledig kunnen automatiseren. Vanuit het hoofdkantoor in Uden ondersteunen diverse staf afdelingen de Business Units die werkzaam  zijn in Nederland en België. Met meer dan 700 middel tot grote klanten is Nocore marktleider in deze branches. Nocore kenmerkt zich door een platte, informele organisatie, waar kleine enthousiaste teams zich professioneel richten op hun klanten en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer over deze werkgever

Hoe nu verder

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Nocore ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Door middel van het klikken op de solliciteerbutton kom je in een overzichtelijk sollicitatiescherm waar je met jouw CV, LinkedIn profiel of onze CV bouwer kan reageren op de vacature van Pro-actieve ervaren Delphi software ontwikkelaar in Uden.