ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Proces Coördinator

Over de vacature

Functieomschrijving

Wij zoeken een Proces Coördinator

Als Proces Coördinator werk je nauw samen met onze Skilled Servicedesk, Incident Managers, Change Managers en Problem Managers. Je ondersteunt en coördineert de dagelijkse, standaard werkzaamheden binnen deze processen. In het team ben je primair verantwoordelijk voor bewaking van de voortgang van meldingen conform de afgesproken SLA’s. Onze klanten handelen zelf alle eerstelijns incidenten af en om deze reden komen er enkel tweedelijns verzoeken bij ons binnen. Er wordt door Proces Coördinatoren gestuurd op klanttevredenheid, doorlooptijd en kwaliteit.

Aanbod

De doorgroeirichting bepaal je zelf. Alle fasen worden ondersteund met de juiste technische en andere inhoudelijke opleidingen. We bieden je een marktconform salaris (dat meegroeit met je eigen groeiproces), leuke werkomgeving, veel verantwoordelijkheden, goede combinatie werk en privé en uitdagend werk.

Functie-eisen

Profiel

Voor deze functie dien je een afgeronde HBO –opleiding te hebben en 2-5 jaar relevante werkervaring. Aangevuld met een Itil foundation certificaat.

Tevens geef je blijk van een hoge mate van pro-activiteit om jezelf te ontwikkelen en ben je bereid om snel veel nieuwe dingen te leren. Je vindt het leuk om zaken op te pakken en te organiseren. Verder dien je te beschikken over de volgende competenties: Kritisch op eigen werk

· Zelfstandig;

· Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van een plan/uitwerken van de opdracht het rapporteren en het onderhouden van contacten;

· Plan- en organisatievermogen om de procesgang op een gestructureerde wijze vorm te geven en uit te voeren;

· Overzicht houden/bewaken;

· Organiseren;

· Aansturen technisch specialisten;

· Gestructureerd kunnen werken;

· Sturen op kwaliteit;

· Spin in het web tussen klant en techniek;

· Initiatieven ondernemen ter verbetering van het operationele proces;

· Denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voorstellen;

· Hebt begrip en inzicht in de werkelijke impact van een incident voor de klant.

Bedrijfsprofiel

KPN Werkplek zorgt ervoor dat haar klanten onafhankelijk van tijd en plaats, wereldwijd en zonder ICT-zorgen kunnen werken. Dit doen wij door online werkplekken te verzorgen en daarbij een complete dienstverlening te bieden. Onze klanten stellen zelf het eigen pakket van applicaties samen, waarbij het basispakket kan worden aangevuld met optionele functionaliteit en alle bedrijfsspecifieke applicaties. Belangrijk onderdeel van de dienstverlening is de invloed die de klant heeft op zijn online werkplek, via verschillende selfservice tools. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend bezig met Office365 en Mobile Device Management.                                             

Bedrijfscultuur

KPN Werkplek is een dochterorganisatie van KPN. We kennen geen ‘hokjesdenken’, maar werken via korte lijnen. Hierdoor worden problemen sneller opgelost, is er ruimte voor eigen initiatief en invulling van je eigen werkzaamheden.

De gehele organisatie staat dicht bij haar klanten. In de omgang met zowel de klanten als leveranciers, partners en medewerkers streven wij ernaar om een langdurige relatie te onderhouden die vooral is gebaseerd op betrouwbaarheid, professionaliteit, nuchterheid en flexibiliteit.

KPN Werkplek streeft naar een bedrijfscultuur waar medewerkers het klantbelang duidelijk kennen en waar het gedrag van medewerkers is gericht op het tevreden houden van klanten.

Daarnaast worden medewerkers gestimuleerd zich te ontwikkelen en te verbeteren. We kenmerken ons als een organisatie waar mensen met veel plezier (samen) werken.

Kort gezegd; een ambitieus bedrijf met een no-nonsense cultuur.Vergelijkbare vacatures