ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Product Owner Applicaties

Over de vacature

Vacature omschrijving

Product Owner

Is het jouw ambitie om elke dag te werken in een klein, leergierig en sociaal team dat internationaal georiënteerd is? Ben jij de persoon die dol is op werken met onze nieuwe innovatieve oplossingen? Kom bij ons werken als Product Owner. Welkom bij NCOI Groep!

Dit zijn je werkzaamheden

Als Product Owner ben je functioneel verantwoordelijk voor applicaties waar binnen NCOI mee wordt gewerkt. Je zorgt voor de inhoud van de releases en hebt veelvuldig contact met het ontwikkelteam. Je vindt het leuk om onze interne klanten te begeleiden in het ontwikkelproces en mee te nemen in de wereld van nieuwe functionaliteiten en innovatieve toepassingen. Je helpt de klanten met het opstellen en bespreken van requirements en weet deze te vertalen naar functionaliteiten.

Het team van de afdeling Projectmanagement / Business Analyse en Software Delivery bestaat uit 14 enthousiaste en professionele collega’s. Zij werken binnen verschillende disciplines op zowel het gebied van projecten als de software ontwikkeling binnen NCOI. Als Product Owner rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Business IT.

Ons aanbod

Voor deze functie bieden wij een bruto salaris van € 2.500,00 tot € 3.500,00 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Eén van de grote voordelen van werken bij NCOI Groep is natuurlijk dat wij alle soorten opleidingen aanbieden. Ook aan onze eigen mensen. Daarmee kunnen wij je alle kennis en vaardigheden aanreiken die jij nodig hebt voor het waarmaken van al je ambities. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden onze mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur, een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn. Een gezonde verhouding tussen werk en privé. Natuurlijk met prettige arbeidsvoorwaarden.

Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan onze bootcamp- of yogalessen. En om ook fit en gezond te kunnen werken, heeft iedere medewerker een zit/sta bureau.

Jouw profiel

Je hebt een hbo werk- en denkniveau aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring met complexe maatwerk software ontwikkeling binnen een SCRUM team

Om succesvol te zijn als Product Owner heb je:

  • Uitstekende kennis van de Engelse (vak)taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van en ervaring met het SCRUM ontwikkelproces;
  • Een sterk analytisch vermogen en een abstract denkniveau;
  • Een daadkrachtig en flexibele houding.

     
Stuur ons je motivatie plus een cv t.a.v. Lieke Janssen via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk vacature of solliciteer


Vergelijkbare vacatures