ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Project Engineer IT Infrastructuren Waardenburg MCSE / MCTS / MCITP MOOIE BAAN TOT 4.500

Over de vacature

Functieomschrijving

HBO werk- en denkniveau, met ruime werkervaring in een ICT functie in een middelgrote ICT infrastructuur. Actuele MCSE / MCTS / MCITP certificaten in bezit. Uitgebreide kennis van en ervaring met virtualisatie, storage, netwerk, Microsoft en Server Based Computing. Kennis van SCOM, SCCM is een pré.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Waardenburg, Nieuwegein, Oss, Den Bosch en Tiel.

Functie-eisen

Een klant- en resultaatgerichte instelling, je bent leergierig, in het bezit van analytisch denkvermogen en je bent een teamplayer.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.200 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Project Engineer IT Infrastructuren Waardenburg MCSE / MCTS / MCITP    ga je het volgende doen: Je implementeert projecten en changes van de klant, zowel in onze hosted omgeving als bij de klant op locatie. Je bent bezig met research en development, om de systemen actueel te houden volgens de nieuwste technische ontwikkelingen en brengt hierover advies uit binnen de organisatie. Je hebt een adviesrol met betrekking tot de inrichting van een Microsoft omgeving. Je levert input ten behoeve van salesoffertes/consultancy. Je houd overzicht over de verschillende onderdelen van het technisch ontwerp en de mate van realisatie regelmatig communiceert met de projectleider. Klantcontact en communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider en groeien op gebied van o.a. business solutions en SaaS.Wij functioneren op een hoog niveau. Wij werken in enthousiaste teams om de klant continu optimaal van dienst te zijn.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer IT Infrastructuren, die past in deze rol. Vergelijkbare vacatures