ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Project Ondersteuner MMO - ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Project Ondersteuner Migratie Management Office . Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren administratieve duizendpoot. Een frisse professional die niet wars is van het op orde houden van de administratie, changeprocessen nauwlettend weet te volgen en in gang te zetten. Daarnaast ben je in staat is om:

 • Migratie coördinatoren te begeleiden in het gebruik van het migratiemanagementsysteem. Het programma ICT Centraal werkt met het systeem MMS.
 • Complexe rapportagevragen te kunnen beantwoorden en rapportages te kunnen inrichten.
 • Alle typen migraties (applicatie-, werkplek-, gebruiker-, data-, netwerk, mail- en back-end migratie) vanuit MMS en Topdesk te kunnen ondersteunen.
 • Zelfstandig de ontvangen inventarisatiegegevens in MMS te verwerken. De Project Ondersteuner Migratie Management Office is voornamelijk verantwoordelijk voor het tijdig en juist indienen van changes die door de beheerorganisatie moeten worden

uitgevoerd ten behoeve van de migraties. Afstemming met Changemanagement, om de voortgang van migraties te waarborgen, is een hoofdtaak en behoort tot de dagelijkse activiteiten. Daarnaast is voldoende kennis een must om als liaison te kunnen acteren met de technische beheerders van het MMS-systeem.

Functie-eisen

Een HBO - opleiding, minimaal 2 jaar ervaring met met M3 migratiemethodiek, minimaal 2 jaar ervaring met met grootschalige migratieprojecten (meer dan 5000 werkplekken), minimaal 2 jaar ervaring met het in Excel ontwikkelen van rapportages met gebruik van macro's en draaitabellen, minimaal 2 jaar ervaring met Topdesk. Naast je nauwkeurige administratieve skills beschik je over de volgende competenties:

 • Servicegericht
 • Samenwerken
 • Resultaatgericht
 • Communicatief vaardig
 • Verantwoordelijk
 • Adaptief
 • Leergierig

Bedrijfsprofiel

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Talenten die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs, maar ook voor diverse afdelingen binnen de overheid en in de woonzorg. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en Talenten tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als Talent, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 208 403 600