ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Projectmanager Arnhem Geveltechniek GOEDE SFEER TOT 4.200

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt een MBO niveau 4- of HBO - diploma. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Bouwkunde, Geveltechniek, Staaltechniek of Werktuigbouwkunde.  Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.Je hebt kennis van AutoCad en LogiKal Orgadata.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je doet ervaring op met werken binnen de geveltechniek.Je woont in de omgeving van Arnhem, Apeldoorn, Veenendaal, Nijmegen en Zutphen.

Functie-eisen

Je bent handig in contact met anderen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je bent zelfstandig.Je hebt leidinggevende ervaring.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.000 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:Geveltechniek, MS officeAndere functienamen voor deze vacature:Projectmanager, Project Manager, Project Engineer, Lead Engineer, Technisch Projectmanager, Projectleider Aangrenzende sectoren voor deze vacature:Techniek, Geveltechniek, Industrie, EngineeringRelevante opleidingen voor deze vacature:MBO, HBO, Bouwkunde, HTS, MTSVerder van belang bij deze vacature:MS Office, AutoCad, LogiKal Orgadata, 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Projectmanager Arnhem Geveltechniek ga je het volgende doen: Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte inzet en organisatie van mensen en middelen. Als Projectmanager binnen onze organisatie ben je een echte technische spil in het web en weet je waar je het over hebt!Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je stuurt uitvoerders, werkvoorbereiders en tekenaars aan.Je toetst het gemaakte tekenwerk aan verschillende eisen.Je bewaakt de planning en informeert de opdrachtgever hieromtrent.Je signaleert eventuele knelpunten en draagt passende oplossingen of alternatieven aan.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Leiding geven.Bewaken van de planning.Tekenwerk toetsen.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn als organisatie actief in de geveltechniek. Wij leveren hoogwaardige diensten aan zeer uiteenlopende ondernemingen.Ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe functie? Bij ons kom je terecht in een gepassioneerd, succesvol team.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectmanager, die past in deze rol.