ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Projectmanager ICT

Over de vacature

Functieomschrijving

Prima Personeel groeit keihard. Groei jij met ons mee? Heb jij het in je om als projectmanager werving en selectie de afdeling ICT professionals op succesvolle wijze uit te breiden? Solliciteer dan nu! Bij Prima ben je geen intercedent, maar een projectmanager. Wat is het verschil? Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen afdeling. Je maakt aan het begin van het jaar een plan met de daarbij behorende projecten en doelstellingen. Bij ons ben je vrij je eigen dag in te delen, zoals jij denkt dat goed is. Er wordt dus een beroep gedaan op ondernemerschap en zelfstandigheid. Creativiteit wordt beloond en wij geven je daarin alle ruimte. Je bent enerzijds de verbinder tussen waardevolle vakmensen (waar je alles voor regelt: van werving en selectie tot aan loopbaanontwikkeling en de verloning) en anderzijds ben je de contactpersoon voor bestaande en nieuwe klanten. Je levert maatwerk, je bent een expert binnen jouw branche en relatiebeheer is voor jou een tweede natuur. Prima Personeel is een jong en snel groeiend specialistisch uitzendbureau. Je komt te werken op de afdeling professionals in Groningen. Deze afdeling is specialist in detachering en bemiddeling van professionals in WTB/E, ICT en Bouw/Infra. Met diepgaande kennis van branches koppelen zij werkgevers en kandidaten aan elkaar op projectbasis. Jij gaat je richten op de ICT branche. Het is een nieuw specialisme, dus er ligt een prachtige uitdaging om deze afdeling verder uit te bouwen.

Functie-eisen

Je bent nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend en sociaal. Je hebt een winnaarsmentaliteit en je wilt er meer dan 100% voor gaan samen met je collegas. De functie-eisen waar je niet om heen kunt:
  • Je woont in Groningen of in de omgeving, zoals; Assen, Drachten of Hoogezand.
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare commerciĆ«le werkervaring, zodat we weten dat je er kaas van gegeten hebt. Hierbij denken wij aan ervaring als projectmanager, accountmanager, salesmanager of intercedent.
  • HBO/WO diploma, omdat je vaak op dit niveau met onze klanten communiceert.
  • Rijbewijs B, zodat je altijd in de vestigingsauto kan stappen richting klant of uitzendkracht.

Bedrijfsprofiel

Prima Personeel is een uitzendbureau dat zich onderscheidt door haar branchegespecialiseerde en persoonlijke aanpak. Prima is actief in de installatietechniek, metaal, bouw, horeca, schilders, groenvoorziening en de winkelbranche. Prima is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Dit is ons gelukt door goed naar de klanten en medewerkers te luisteren en hard voor hen te werken.

Aanbod

Contact informatieVergelijkbare vacatures