ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Projectmanager – Projectleider Online Magento Wordpress

Over de vacature

Functieomschrijving

Projectmanager – Projectleider => Online Magento Wordpress

Jij bent de verbindende factor tussen onze klanten en ons technische team, waarbij jij zorgt voor de communicatie, planning en budgetbewaking. Jij bent onze belangrijkste spil in het realiseren van rust en structuur, een goede workload en een efficiënte planning. Hierbij heb je alle ruimte en vrijheid om deze nieuwe functie zelf vorm te geven!

 

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een proactieve schakel binnen ons team. Je zorgt ervoor dat gemaakte afspraken nagekomen worden, waarbij jij de rust en het overzicht weet te bewaren. Je haalt het beste uit onze mensen en weet ze op een constructieve wijze gemotiveerd te houden! Daarbij communiceer je intern en extern over de inhoud, voortgang en de commerciële kansen bij bestaande en nieuwe relaties. Jij zorgt ervoor dat onze technische kennis maximaal gebruikt wordt om klanten te verrassen met oplossingen en gerealiseerde tijdslijnen en budget!

 

Wij verwachten een zelfstandige en initiatiefrijke houding die helpt onze snel groeiende organisatie verder te optimaliseren! Hierbij krijg je alle ruimte om de functie zelf verder vorm te geven en je te ontwikkelen op de door jou gewenste vlakken.

 

Wij bieden jou!

-      Fulltime dienstverband met passend salaris

-      Zelfstandige en eindverantwoordelijke functie

-      Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

-      Gemotiveerd team met jonge en ambitieuze collega’s

-      Open en goede werksfeer met gezamenlijke lunch

-      Passend opleidingsbudget

-      Uiteraard horen een telefoon en laptop bij de functie 

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij het volgende profiel

-      Ervaren project- en accountmanager IT

-      HBO werk- en denkniveau

-      Kennis van systemen als Jira, Magento en Wordpress

-      Ervaring met Scrum en Agile

-      Kennis en ervaring met design en development

-      Ervaring met budget- en voortgangsbewaking

-      Goede communicatieve en adviesvaardigheden

-      Vaardigheid in het leiden van projecten en het opstellen van projectplannen

Bedrijfsprofiel

Over dNovo

Bij dNovo werkt een team van 6 jonge professionals samen aan klantgerichte oplossingen op het gebied van webshops, websites en koppelingen. Wij helpen de klant van concept naar design en realisatie. Daarnaast leveren wij desgewenst hosting en support als de klant om een totaaloplossing vraagt.

Ons team heeft een open en informele werkhouding en leren graag van elkaar. We doen het goed want onze portefeuille en het team groeit gestaag door. dNovo werkt vanuit een prettige werkomgeving in Enschede.

Samen werken wij aan klantgerichte oplossingen die de klant helpen het maximale uit de onderneming te halen. Met jou erbij kunnen onze specialisten de oplossingen nog beter uitwerken en implementeren binnen de verschillende kleine en grote softwareprojecten en implementaties. dNovo gaat graag samen met jou de uitdaging aan om stabiel verder te groeien!Vergelijkbare vacatures