ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Projectmedewerker Supply Chain Development

Over de vacature

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor logistiek, processen en ICT en wil je graag in een ultramoderne Supply Chain-omgeving werken? En ben jij ambitieus in de resultaten die je wilt behalen, zowel voor jezelf als voor de organisatie? Dan gaan we graag met je in gesprek! 

Als Projectmedewerker Supply Chain Development ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deelresultaten van projecten en/of het zelfstandig uitvoeren van kleine projecten. Het betreft doorgaans projecten ten behoeve van de logistieke operatie, maar je kan soms ook de logistieke organisatie vertegenwoordigen in zogenaamde ‘business projecten’. 

Jouw werkweek ziet er onder meer als volgt uit:

 • je bent verantwoordelijk voor een tijdige oplevering van afgesproken project-deelresultaten;
 • je bent onderdeel van het projectteam en draagt zorg voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve oplevering van afgesproken project-deelresultaten;
 • je voert onder meer analyses uit, schrijft PvE’s, test waar nodig systemen, traint gebruikers en schrijft gebruikershandleidingen;
 • je onderhoudt contacten met interne opdrachtgevers, waaronder de Warehouse Operatie, Warehouse Replenishment, Inkoop en ICT; daarnaast zul je ook contacten hebben met externe partijen, zoals leveranciers van systemen;
 • je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd;
 • je draagt zorg voor draagvlak en communicatie, zowel in- als extern.

Je rapporteert in deze uitdagende functie aan de Projectleider Supply Chain Development.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Ben je in het bezit van een WO–diploma, dan heb je meteen een streepje voor.
 • Uiteraard heb je goede kennis van logistieke processen in de Supply Chain en sterke affiniteit met ICT-processen, met name op het gebied van softwareontwikkeling).
 • Je bent flexibel, creatief en een teamworker, maar je bent ook goed in staat zelfstandig te werken.
 • Ook ben je analytisch sterk, maar met een pragmatische inslag.
 • Verder beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Jij bent zeer organisatiesensitief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, waardoor jij op alle niveaus in de organisatie kunt communiceren en mensen overtuigen met je mee te gaan. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen, heb je je doel helder voor ogen en durf je beslissingen te nemen. Van een beetje hectiek lig jij niet wakker, integendeel, dat geeft jou energie. Daarbij ben je ambitieus in de resultaten die je wilt behalen, zowel voor jezelf als voor de organisatie.


WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Als Projectmedewerker Supply Chain Development maak je deel uit van Supply Chain. Wij bevoorraden alle filialen van Kruidvat en Trekpleister én zorgen dat alle online bestellingen tijdig op de juiste plek terecht komen. Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum worden 24/7 bestellingen verstuurd naar onze winkels en klanten, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport naar filialen geregeld en retourstromen opgevangen. Hoe druk het ook is, samen gaan we er voor. Dag en nacht, zeven dagen per week maken we het onmogelijke mogelijk. En dankzij ons grijpt de consument niet mis in de winkels. Snelheid en ondernemerschap, vrijheid en verantwoordelijkheid gaan bij ons dan ook hand in hand. 

Naast deze innoverende werkplek bieden we jou:

 • een zelfstandige, verantwoordelijke fulltime functie in een ultramoderne omgeving die continu in beweging is; door de verschillende processen en mensen waarmee je werkt, is echt geen dag hetzelfde;
 • een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en verder o.a. 24 vakantiedagen, een aantrekkelijke ATV-regeling met 19,5 dagen op fulltime basis en… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van ICI PARIS XL, Kruidvat en Trekpleister;
 • een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken;
 • volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden: door de groei en het succes van onze organisatie bieden we talent altijd een mogelijkheid voor verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst;
 • een eigen Development Academy met een breed aanbod aan trainingen en cursussen;
 • een informele, no nonsens manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij A.S. Watson Benelux niet alleen in, we maken het ook waar. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega’s. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

Bedrijfsprofiel

A.S. Watson is de grootste internationale retailer in health & beauty in Azië en Europa. Met activiteiten in 25 markten en wereldwijd ruim 12.000 winkels en 120.000 medewerkers is A.S. Watson een begrip in de internationale retailwereld. In de Benelux zijn we actief metKruidvatTrekpleister, PrijsmepperICI Paris XL en Pour Vous. Het hoofdkantoor van A.S. Watson Benelux is gevestigd in het midden van het land: Renswoude. Ons logistiek centrum is gevestigd in Heteren.

WE BRING MORE TO LIFE: wij willen de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen, bij alles wat we doen. Daarom bieden we meer voordeel en keuze aan onze klanten, meer ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers en hebben we meer aandacht voor onze omgeving.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Vergelijkbare vacatures