ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Register accountant Capelle aan den IJssel Controlepraktijk MOOIE BAAN TOT 4.000

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt een HBO - diploma. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Accountancy, of vergelijkbaar. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Assistent Accountant.Je hebt affiniteit met data-analyse en process-mining.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je ontwikkelt je verder in geautomatiseerde controletechnieken.Je doet ervaring op als Assistent Accountant in de controlepraktijk.Je woont in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Gouda, Dordrecht en Schiedam.

Functie-eisen

Je werkt 't liefst met talentvolle collega's, waar je ook mee kan lachen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.Je bent servicegericht.Je werkt doelgericht.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:Controlepraktijk, RAAndere functienamen voor deze vacature:Gevorderd Assistent Accountant Audit, Accountant, Register AccountantAangrenzende sectoren voor deze vacature:Accountancy, AdviesorganisatieRelevante opleidingen voor deze vacature:RA, Accountancy, AAVerder van belang bij deze vacature:Data-analyse, Process-mining, 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Register accountant Capelle aan den IJssel Controlepraktijk ga je het volgende doen: Je voert controlewerkzaamheden uit ten behoeve van de opdrachten.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Het zelfstandig controleren van diverse posten en transactiestromen van de jaarrekening.Het beoordelen van processen in het kader van Administratieve Organisatie en Interne Beheersing.Het rapporteren van de uitkomsten en bevindingen van je werkzaamheden.Het begeleiden van stagiaires.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Controleren jaarrekening.Rapporteren werkzaamheden.Begeleiden stagiaires.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een accountants- en advieskantoor dat actief zowel actief is binnen de MKB- als de internationale sector. Bij ons op de werkvloer zul je terechtkomen in team met een positieve en ambitieuze doelstelling. Wij streven ernaar om een duurzame groei te realiseren en dagen jou uit om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een stimulerende omgeving?Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Register accountant, die past in deze rol.