ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Reislustige ICT'er met hands-on mentaliteit gezocht, regio Breda

Over de vacature

Functieomschrijving

Huis aan huis experts in ICT en Multimedia voor diverse serviceproviders


Internet-en met ongekend hoge down- en uploadsnelheden, films en muziek bestellen, bekijken en beluisteren, online winkelen, gamen, chatten, livestreamen en webcasten. Het wordt allemaal nog sneller en makkelijker. De komende jaren krijgen veel particulieren en bedrijven de mogelijkheid gebruik te maken van de nieuwste technieken. Wil jij hieraan meebouwen?  

Bijna klaar met je studie en/ of op zoek naar een leuke startersfunctie?

Tripticom is op zoek naar Huis aan Huis experts in ICT en Multimedia voor diverse serviceproviders woonachtig in omgeving Breda.


Ben jij degene die gevraagd wordt om internet en PC’s bij vrienden te installeren? Vind jij jezelf handig met computers en randapparatuur? Vind je het leuk om anderen te helpen met hun computerproblemen? Ben je ook geïnteresseerd in het aansluiten van televisie en andere multimedia en heb je hier ervaring mee? Ga jij mee met de internet ontwikkelingen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!  

Functieomschrijving
Als Huis aan Huis expert kom je bij consumenten thuis. Je bent zelfstandig, kan dagelijks een planning rijden conform de vereiste tijdstippen. Je bezorgt dTel gewenste apparatuur, test deze en zorgt dat deze werkend worden achtergelaten. Bij storingen ben je oplossingsgericht en weet je deze op de juiste wijze te verhelpen. Je staat de consument vriendelijk te woord en informeert hen over het gebruik. Je bent in staat om aanvullende producten te verkopen en de vereiste targets te halen. Je bent accuraat, werkt volgens de voorschriften en weet je werkzaamheden op de juiste wijze administratief af te handelen. Je streeft ernaar om de consumenten tevreden achter te laten!!    

Wij bieden jou
- De mogelijkheid tot een vast dienstverband binnen 2 jaar
- Een uitgebreid opleidingstraject
- Doorgroeimogelijkheden
- Bedrijfsauto
- Telefoon en laptop
- Een diverse en uitdagende werkomgeving

Functie-eisen