ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Ruby On Rails Ontwikkelaar Utrecht SQL LEUK TEAM TOT 4.200

Over de vacature

Functieomschrijving

Goede kennis van en minimaal 1 jaar praktijkervaring in een zakelijke setting met één of meerdere van de volgende programmeertalen: Ruby, Javascript, Python, Perl, PHP, C++, C, Java, .Net. HBO/WO denkniveau. Kennis van de gebruikelijke web technieken: Javascript, HTML, CSS, Bootstrap. Ervaring met SQL en git is een must. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Hilversum en Woerden.

Functie-eisen

Fulltime beschikbaar (vanaf 32 uur). Initiatief en drive om mooie producten te maken.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.900 tot Euro 4.200 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Ruby On Rails Ontwikkelaar Utrecht SQL ga je het volgende doen: Wij zijn op zoek naar een slimme collega die zich verder wil ontwikkelen in Ruby on Rails en aanverwante technologieën, zoals Postgresql en React. Iemand die het leuk vind oplossingsgericht te denken en een eigen visie heeft om zo tot het beste eindresultaat te komen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.Bij ons werken mensen uit uiteenlopende disciplines samen om mooie dingen te maken. Iedere dag lunchen wij gezellig samen. In ons enthousiast en gedreven development team bouw je mee aan de ontwikkeling van onze state-of-the-art software producten. Wij dagen je uit om jezelf te blijven ontwikkelen.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ruby On Rails Ontwikkelaar, die past in deze rol.