ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

SAP Consultant Venlo WM NO-NONSENSE TOT 4.600

Over de vacature

Functieomschrijving

Je hebt HBO - denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan bij voorkeur in de richting Informatica, of vergelijkbaar. Je ervaring is belangrijker dan diploma's! Je hebt ruime ervaring binnen een soortgelijke functie, waar SAP WM centraal stond.Je hebt ervaring met het aansturen van projecten.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Daarnaast is het een eis, dat je behoorlijk goed Engels spreekt. Wat leer je verder in deze functie? Je doet diepgaande technische en functionele kennis op bij één of meerdere applicaties welke gehanteerd dienen te worden. Je doet kennis op door het bijhouden van de ontwikkelingen op het vakgebied. Je woont in de omgeving van Venlo, Roermond, Venray, Horst en Lottum.

Functie-eisen

Je werkt 't liefst met talentvolle collega's, waar je ook mee kan lachen.Je bent handig in contact met anderen.Je ziet de verbanden en volgt de hoofdlijn.In een mum van tijd weet jij een probleem op te lossen.Je bent zelfstandig.Je bent servicegericht.Je bent pro actief.Je houdt ervan mensen te begeleiden in hun werk.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 3.200 tot Euro 4.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Vacature samengevat:WM, SAPAndere functienamen voor deze vacature:SAP Consultant WM, SAP-consultant, Projectleider SAP, IT-consultant, SAP WM SpecialistAangrenzende sectoren voor deze vacature:IT, Automatisering, Logistiek, TransportRelevante opleidingen voor deze vacature:Informatica, Technische Bedrijfskunde, Technische Bestuurskunde, Bedrijfskundige InformaticaVerder van belang bij deze vacature:SAP, Oracle, Microsoft, SAP WM, WM, Engels 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als SAP Consultant Venlo WM ga je het volgende doen: In deze functie ga je aan de slag als IT Consultant SAP WM met de daarbij behorende taken. Verantwoordelijkheid voor projecten en adviseren van het MT behoren tot deze taken.Je hebt een breed werkgebied, zo spelen:Je bent verantwoordelijk voor conceptvorming, implementatie, configuratie en documentatie van oplossingen op het gebied van de IT-applicatie en voor een tijdige en correcte afwikkeling van projecten. Je adviseert het MT op applicatiegebied.Je houd de ontwikkelingen bij op het vakgebied.Belangrijke elementen bij deze functie zijn:Verantwoordelijkheid voor projecten.IT-oplossingen implementeren.SAP WM.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.Wij nemen de uitvoering en zorg van uw complete logistieke proces uit handen. Wij ontwerpen en implementeren oplossingen, van inkoop tot distributie. Door de wereldwijde aanwezigheid, het Europese netwerk en onze innovatieve capaciteiten, kunnen klanten zich focussen op hun kernactiviteiten.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde SAP Consultant, die past in deze rol.