ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

SAP Technology Consultant

Over de vacature

Functieomschrijving

Deel:

 

Solliciteer nu op deze vacature

Solliciteer met LinkedIn

Wat ga je doen als Technology consultant
Als Technology Consultant ligt je focus op de technische aspecten van SAP: ABAP, PI maar ook HANA, UI5, HTML5 en Fiori. Tevens ben je vraagbaak en adviseur voor klanten en collega’s in projecten waarbinnen veelal complexe SAP implementaties worden uitgevoerd.
 
Je bent betrokken bij omvangrijke trajecten waarvoor je werkzaamheden veelal bij de klant verricht en waarin je actief een brug slaat tussen ICT en de business bij opdrachtgevers. Het gaat hier zowel om hands-on werkzaamheden waarbij vooral je technische kennis voorop staat als ook om meer begeleidende en coördinerende activiteiten waarin de nadruk ligt op je persoonlijke vaardigheden als consultant. De SAP divisie binnen Capgemini opereert met name in de volgende markten: Consumer Products, Chemicals & LifeSciences, Agriculture Commodities & Commodity Trading. Voor de technische consultant is ervaring in een van de  markten waarin wij opereren een pre.
 
Je vervult een belangrijke rol in het onderhouden en managen van contacten met offshore teams in India en er wordt van je verwacht dat je junior teamleden coacht en opleidt. Daarnaast vind je het belangrijk om doorlopend te investeren in je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling binnen een rol die daartoe alle ruimte biedt.
 
Wie we zoeken
Je bent een gedreven consultant met een achtergrond in techniek en de ambitie om opdrachten voor klanten succesvol af te ronden. Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent analytisch en je wilt jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk verder ontwikkelen binnen een boeiend vakgebied.
Daarnaast heb je:

  • minimaal 2 jaar ervaring als ABAP consultant in SAP implementaties;
  • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in een technische studierichting , zoals bijvoorbeeld Technische Informatica of Informatica, en je hebt  een SAP certificering (pré);
  • HANA of Fiori gerelateerde opleidingen gevolgd
  • ervaring in een van de  markten Consumer Products, Chemicals & LifeSciences, Agriculture Commodities & Commodity Trading

 
Dit bieden we jou
Bij Capgemini is het delen van kennis een van de belangrijkste speerpunten. We organiseren regelmatig events waar je kennismaakt met de nieuwste technieken en waar je de belangrijkste ontwikkelingen deelt met collega’s. Ook internationale online communities waar Capgemini medewerkers discussiëren over methoden, ontwikkelingen, projecten en al het andere wat je interessant vindt, worden veelvuldig gebruikt.  Capgemini biedt je bovendien de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen aan de Capgemini University, waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt halen.

Daarnaast bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere:

  • een vaste eindejaarsuitkering aangevuld met tantièmes, bepaald op basis van behaalde resultaten;
  • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een laptop en telefoon;
  • premievrije pensioenopbouw;
  • een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding (je kunt bijvoorbeeld kiezen om deze geheel te laten uitbetalen, maar ook een auto naar keuze behoort tot de mogelijkheden);
  • en 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Over Capgemini
Met bijna 180.000 mensen in meer dan 40 landen is Capgemini een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting-, technology- en outsourcingdiensten. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van klanten in een groot aantal branches. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience™ - aan het behalen van snellere en betere resultaten in samenwerking met klanten en technologiepartners. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen. Ga relaties aan, ontwikkel jezelf en creëer impact. Je kunt rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.