ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

SAP Trainee

Over de vacature

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever heeft zijn eigen eigen SAP College. Het intensieve traineeship, de SAP opleiding, duurt zo’n 3 maanden. In veel gevallen is dit een mooie aanvulling op de studie die je net hebt afgerond. Je leert de praktijk vanuit de bedrijfskundige kant en de functionele SAP kant. Wij verrijken jouw kennis met SAP kennis. Om echt goed te worden krijg je van ons een volledige opleiding en hierdoor krijg je ook de noodzakelijke technische kennis. Je bent dan SAP Consultant. De doelstelling is dat je bij een top 100-organisatie in dienst treedt na het traineeship.

Eenmaal gestart in je functie als SAP Consultant krijg je intensieve begeleiding en professionele coaching. Je wordt intensief begeleid tijdens de periode dat je wordt ingezet bij de klant. Wij zorgen er voor dat een Senior Consultant jouw dagelijkse steun en toeverlaat is. Daarnaast kijken wij zeer goed in wat voor een soort organisatie jij het beste tot je recht komt! Tijdens het traineeship wordt er iedere week een SAP test afgenomen om na te gaan of de kennis goed is overgekomen.

Functie-eisen

Vooropleiding

Je hebt met goed gevolg een HBO en/of WO studie afgerond. De voorkeur gaat uit naar mensen met een vooropleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Informatica, Financieel, Logistiek, Bedrijfswiskunde, Econometri of Techniek. En je Nederlands moet goed zijn.

Alleen met een IT-opleiding?

Je hoeft voor een SAP traineeship zeker geen speciale IT-opleiding gedaan te hebben. Het kan uiteraard wel, maar dat is zeker niet noodzakelijk.

Belangrijk is dat je goed kunt communiceren, een goed voorstel kan maken en de (interne) klant kunt helpen met hun werk in SAP.

Bedrijfsprofiel

ICT / Automatisering / Consultantie