ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

SOFTWARE ENGINEER

Over de vacature

Functieomschrijving

Open & collegiaal

Het team van Arbor Media bestaat uit diverse mensen met ieder hun eigen expertises, ervaringsgebieden en opleidingen. Arbor Media stimuleert persoonlijke en professionele groei, onder andere biedt het bedrijf verschillende mogelijkheden om benodigde of gewenste certificeringen te behalen. De werksfeer is informeel, collegiaal en open! De deuren staan open en iedereen is welkom. Arbor Media heeft een actieve personeelsvereniging en daarnaast werkt het bedrijf ook aan de sportieve gezondheid met tafelvoetbal tijdens de lunch!

De uitdaging

Als software engineer bij Arbor Media werk je aan de ontwikkeling van nieuwe (deel-) producten en aan uitbreidingen van bestaande producten. Je bent veelal bezig met interessante technieken als Video Encoding en Streaming Media.

Functie-eisen

Voor Arbor Media zijn we op zoek naar een betrokken en enthousiaste collega die het ontwikkelteam kan komen versterken. Enkele zaken zijn voor het bedrijf erg belangrijk:

  • Een afgeronde HBO opleiding ICT / Embedded Systems of gelijkwaardig;
  • Ervaring met C++ en C#;
  • Ervaring met Object Oriented Analysis and Design;
  • Affiniteit met specifieke audio & video technieken, bijvoorbeeld Real time processing;
  • Belangstelling voor computerarchitectuur en het optimaliseren van software;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

We believe the future of professional video is software’. Met de 25 jaar ervaring in het opnemen, archiveren, doorzoekbaar en beschikbaar maken van audio en video, durft Arbor Media zichzelf een echte specialist te noemen. Trots zijn ze op de unieke state-of-the-art producten en de referentielijst! Inmiddels heeft Arbor Media, naast het hoofdkantoor, een vestiging geopend in Brussel (België), Lissabon (Portugal) en Winnipeg (Canada). Daarnaast is Arbor Media, als innovatief bedrijf, altijd bezig met de groei van de producten en dus aan het verbeteren. Dit doen ze samen met een geweldig team! Wil jij Arbor Media meehelpen groeien en kom jij het team versterken?