ITvacature aanmaken/beheren mijn ITvacature

Sales Support Engineer Rotterdam Zonwering INNOVATIEF TOT 3.800

Over de vacature

Functieomschrijving

HBO/WO niveau Bouwkunde, WTB, Mechatronica Ruime werkervaring in sales support functie in B2B omgeving Ervaring in het werken in een projectomgeving Sterk servicegericht en gevoel voor commercie Ervaring met coördinatie van bouwprojecten is een pré In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken Houd onder tijddruk overzicht en oog voor detail Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal. Duits is een pré Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag , Dordrecht, Gouda en Zoetermeer.

Functie-eisen

In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken Houd onder tijddruk overzicht en oog voor detail Goede communicatieve vaardigheden.

Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. De salarisrange voor de functie is globaal Euro 2.600 tot Euro 3.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering 

Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Bedrijfsprofiel

Voor de vacature als Sales Support Engineer Rotterdam Zonwering ga je het volgende doen: Het opstellen van offertes tbv verkoopkantoren in Europa op basis van verzamelde input vanuit sales support team Het opvolgen en navolgen van uitgebrachte offertes Het geven van adviezen v.w.b. producttoepassingen aan verkoopkantoren in Europa Onderhoud contacten met betrokken partijen, verzameld informatie en informeert over de voortgang van offertes en sales ordersReageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.Wij zijn een ambitieus en groot bedrijf. Wij ontwikkelen diverse bouw- en zonweringproducten. Onze producten zijn wereldwijd terug te vinden.Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag meewerken aan het ontwikkelen van hoogstaande kwalitatieve producten? Wij kennen een open en prettige bedrijfscultuur. Naast het ontwikkelen van producten, is er ook volop ruimte voor persoonlijke groei.Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Sales Support Engineer, die past in deze rol.